Quote:
Originally posted by STARAKI
σήμερα ενώ πήγαινε να είναι μια από τις "καλές" μου μέρες, τελικά δεν κατάφερα να την ολοκληρώσω επιτυχώς γιατί έπαθα κρίση άγχους. το πρωί ήμουν καλά, διάβασα για ένα μάθημα που δίνω την άλλη βδομάδα, έφαγα το μεσημεριανό μου στις 12 φυσιολογικά και ξαναέφαγα στις 4 δύο ακτινίδια και μια μπάρα δημητριακών. και επειδή ήμουν όλη μέρα σπίτι σκέφτηκα να πάω στο σούπερ μάρκετ να περάσει η ώρα, να περπατήσω λίγο και να πάρω αέρα. κι εκεί που ήμουν και ψώνιζα η δικιά σου, με έπιασε πανικός. άρχισαν να τρέμουν τα πόδια μου, τα χέρια μου και να ζαλίζομαι πολύ. αυτή η ζάλη που πάντα με πιάνει στον πανικό με κάνει να πιστεύω ότι λιποθυμάω, ότι πεθαίνω, ότι παθαίνω ασφυξία...και όταν είμαι μόνη μου δεν ξέρω τι να κάνω. προσπάθησα να αδειάσω το μυαλό μου από τις σκέψεις. κατάφερα να πληρώσω και να φύγω. περπατώντας στο δρόμο όμως πάλι με έπιασε και δεν ήξερα τι να κάνω. περπατούσα γρήγορα να φτάσω σπίτι να ηρεμήσω και ένιωθα ότι θα πέσω. άρπαξα αμέσως το κινητό και τηλεφώνησα στο αγόρι μου και ευτυχώς ακούγοντάς τον μπόρεσα να φτάσω επιτέλους σπίτι με την καρδιά μου βέβαια να έχει πάει στην Μύκονο. τώρα που κάθομαι και γράφω ζαλίζομαι ακόμα και νιώθω αστάθεια αλλά νιώθω ασφαλής. τι θα κάνω; πώς θα πάω αύριο για καφέ; την παρασκευή αγγλικά; τη δευτέρα σχολή να γράψω; την άλλη βδομάδα υποτίθεται ότι μετακομίζω σε δικό μου σπίτι. άμα παθαίνω τέτοια πώς θα την παλέψω; :sniffle::sniffle::sniffle: