καλημέρα σε ολες σας.
Ηθελα να μοιραστώ μαζι σας τη μεγάλη μου χαρά οτι βρήκα τον τρόπο να αδυνατισω και αδυνατίζω (επιτέλους) με ομοιοπαθητικη..
οποια θελει περισσότερες λεπτομέριες στη διαθεσή σας.
Printable View
καλημέρα σε ολες σας.
Ηθελα να μοιραστώ μαζι σας τη μεγάλη μου χαρά οτι βρήκα τον τρόπο να αδυνατισω και αδυνατίζω (επιτέλους) με ομοιοπαθητικη..
οποια θελει περισσότερες λεπτομέριες στη διαθεσή σας.
θελεις να γραψεις λεπτομερειες? τι ακριβως κανεις δηλαδη?
για πες, για πες :)
(ετοιμασου βεβαια κ να σε στησουν στον τοιχο καποιοι ... )
ειχα καποιο προβλημα υγείας και η κλασική ιατρική δεν μπορουσε να λύσει ετσι ο γιατρος με παρέπεμψε σε ομοιοπαθητικο.
Αυτοι οι γιατροι δεν βλεπουν την ασθένια μεμονομένα αλλα τον ασθενη ετσι λοιπον με πολυ υπομονη αρχισε ο γιατρος να λυνει το κουβάρι το δικό μου... ενα απο τα θεματα μου ηταν το βαρος μου ετσι ασχολίθηκαμε και με αυτό.
Με προετοιμασε και με ενδυνάμωσε ψυχολογικά και μετα μου εδωσε διατροφή.ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΖΑΒΟΛΙΕΣ!!!!!!!!!!
τι διατροφή θα με ρωτησετε... καιτι μεταξύ χαμηλου γλυκαιμικού δείκτη και πρωτεινική...
οτι αλλο θελετε εδω ειμαι
τι σχεση εχει το οτι εδωσε διατροφολογιο με την ομοιοπαθητικη?
συγνωμη αλλα δεν καταλαβα.
επισης, το προβλημα υγειας για το οποιο πηγες εκει, διορθωθηκε?
Πες μας περιμενουμε με πολυ ενδιαφερον.Αν κ νομιζω οτι ο γιατρος σε βοηθησε ψυχολογικα.Σχετικα με αυτο που σε ρωτησε η Κλικ μπορεις να μας απαντησεις;
τι σχεση εχει η διατροφή με την ομοιοπαθητική?
οτι σχέση εχει η διατροφή με την ψυχολογία
οτι σχεση εχει η διατροφή με την υγεία και
οτι σχεση εχει η διατρο φή με τις τοξίνες που εχει το σώμα απ' ολα τα φαρμακα και χημικά που εχουμε παρει στη ζωή μας.
Προβλημα υγείας πλέον δεν έχω ανοσοποιητικό super.
δεν απαντας σε αυτο που σε ρωτησα.Quote:
Originally posted by porki_
τι σχεση εχει η διατροφή με την ομοιοπαθητική?
οτι σχέση εχει η διατροφή με την ψυχολογία
οτι σχεση εχει η διατροφή με την υγεία και
οτι σχεση εχει η διατρο φή με τις τοξίνες που εχει το σώμα απ' ολα τα φαρμακα και χημικά που εχουμε παρει στη ζωή μας.
Προβλημα υγείας πλέον δεν έχω ανοσοποιητικό super.
συγκεκριμενα, με αυτο που αποκαλειται "ομοιοπαθητικη" τι σχεση εχει το οτι σου εδωσε διαιτολογιο?
διαιτολογια δινουν και οι αλλοπαθητικοι γιατροι. πετανε και 2 ατακες περι γλυκαιμικου δεικτη και ινσουλινης και εντυπωσιαζεται ο ασθενης.
συγκεκριμενα, η συνδεση του διαιτολογιου που σου εδωσε με την ομοιοπαθητικη, ποια ειναι?
Εννοω αν πηρες καποιο ομοιοπαθητικο φαρμακο που να σε βοηθησε στο προβλημα υγειας σου γιατι δεν καταλαβαινω τι εννοεις αδυνατισα με την ομοιοπαθητικη.
Στον Λουκα πηγες;
εγω απ ο,τι καταλαβα γι αλλο λογο πηγε ....
η απωλεια των κιλω νπροεκυψε στην πορεια λογω ψυχολογικης υποστηριξης... ηταν σα να λεμε.. παραπλευρη απωλεια :P
αν ξαναδιαβασεις αυτα που εγραψα θα δεις οτι τα κιλα ηταν κατι που με απασχολούσε και η λύση και αυτου του θέματος ηρθε απο την ομοιοπαθητική.Δεν προέκυψε αλλα οταν εχεις παραπάνω κιλα ειναι κάτι που σε απασχολεί ετσι θα το αναφέρεις και ο γιατρός θα δει πόσο σε επιραάζει σε τι βαθμό ψυχολογικό και σωματικό και θα σε βοηθήσει να το αντιμετοπίσεις πολυ βαθια και ουσιαστικά.
π.χ. τρώς οταν αγχώνεσαι αρα πολυ απλά θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεαι το αγχος σου γιατι δεν επιρεάζει μονο το βάρος σου αλλα το σύνολο της υγείας σου και σιγά σιγά θα εισαι πραγματικά ετοιμη να το κάνεις .
οσο για τις ατάκες που πετανε περι γλυκαιμικου δεικτη και ινσουλινης ...
Τι να απαντήσω σε αυτό? εχει να κάνει κατά τη γνώμη μου με το πως και πόσο διεισδύει και αντιλαμβάνεται κανέις σε οτι ακουει κανει διαβάζει.
sorry για την ορθωγραφία ειμαι δουλειά και τα κάνω ολα μαζί.... ¨)
οποτε αντιμετωπιζετε τα θεματα σου με ολιστικη προσεγγιση αν καταλαβα καλα. (?)
απλως το "αδυνατιζω με ομοιοπαθητικη" ηταν λιγο ατοπο, οκ?
αντιλαμβάνομαιQuote:
Originally posted by click
οποτε αντιμετωπιζετε τα θεματα σου με ολιστικη προσεγγιση αν καταλαβα καλα. (?)
απλως το "αδυνατιζω με ομοιοπαθητικη" ηταν λιγο ατοπο, οκ?
εριστικότητα και δεν θα πάρω ευχαριστώ!
οπως επίσης και υποδήξεις για το πως γράφω
δε πάμε καλα...
αδυνατισα με ομοιοπαθητική και ολα καλα οποιος θελει κατι εγω ειμαι εδω να το μοιραστώ.:starhit:
βασικα μπορεις να γραφεις οπως θελεις.... και φυσικα ό,τι θέλεις....
απλα μη θεωρεις δεδομενο οτι εχουν ολοι το κληρονομικο.....
φιλικα... :)