Ξεκίνησα και εγώ τη πολυπόθητη δίαιτα.Εύχομαι να μου πάνε όλα καλά και να έχω δύναμη να μη τα παρατήσω πάλι.Εχθές ξεκίνησα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη με το πως τα πήγα για πρώτη μέρα:tumble:Για να δούμε και σήμερα!!!
Printable View
Ξεκίνησα και εγώ τη πολυπόθητη δίαιτα.Εύχομαι να μου πάνε όλα καλά και να έχω δύναμη να μη τα παρατήσω πάλι.Εχθές ξεκίνησα και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένη με το πως τα πήγα για πρώτη μέρα:tumble:Για να δούμε και σήμερα!!!
μπραβο!
καλη επιτυχια !!!
κ στα δικα μου :P
σε ευχαριστώ πολύ!!!στο εύχομαι να βρεις τη δύναμη να ξεκινήσεις:thumbup:Quote:
Originally posted by smart
μπραβο!
καλη επιτυχια !!!
κ στα δικα μου :P
Κουκλίτσα μου!!!!!! Πόσο χαίρομαι που βλέπω ποστ σου, αλλά πιο πολύ για αυτό που γράφεις στο ποστ σου. Εδώ είμαστε εμείς σε ότι βοήθεια χρειαστείς καλή μου. Ξέρω πως είναι δύσκολος ο δρόμος σου, αλλά όσο έχεις την στύριξή μας και την δύναμη μέσα σου μην φοβάσε τίποτα!
Σε ευχαριστω πολυ καρδούλα!Έχω την διαίσθηση ότι αυτή τη φορά θα τα καταφέρω:thumbup:Quote:
Originally posted by polinaki1983
Κουκλίτσα μου!!!!!! Πόσο χαίρομαι που βλέπω ποστ σου, αλλά πιο πολύ για αυτό που γράφεις στο ποστ σου. Εδώ είμαστε εμείς σε ότι βοήθεια χρειαστείς καλή μου. Ξέρω πως είναι δύσκολος ο δρόμος σου, αλλά όσο έχεις την στύριξή μας και την δύναμη μέσα σου μην φοβάσε τίποτα!
καλή αρχή λιχουδίτσα :)
σε ευχαριστώ Αγγελουδάκι!μακάρι να τα καταφέρουμε όλοι μαςQuote:
Originally posted by aggeloydaki
καλή αρχή λιχουδίτσα :)
καλη αρχή σου ευχομαι!! ειχες προβλημα με το τσατ, ε? με το που μπηκες σε πεταξε...
Σε ευχαριστω Doreta μου!ναι ειχα ενα θεμα με τη συνδεση αλλα οκ τωρα
καλη αρχη λιχουδιτσα, πεισμα θελει
θες να μας πεις κατι για εσενα? ηλικία ποσα κιλα εισαι τωρα και ποσα θες να φτασεις?
Σε ευχαριστώ καραμέλα!!!το τικερ σου μου δινει θαρρος.Ειμαι 132 με 1,68 υψος και 27,5 ηλικια.Εσύ με διαιτα τα καταφερνεις ή με χειρουργιο;Quote:
Originally posted by karamela
καλη αρχη λιχουδιτσα, πεισμα θελει
θες να μας πεις κατι για εσενα? ηλικία ποσα κιλα εισαι τωρα και ποσα θες να φτασεις?
με διαιτα το κανω ;)
εσύ δίαιτα ή σκέφτεσαι το χειρουργείο?
Δίαιτα.Το χειρουργίο θα το έκανα μόνο άμα μου το επέβαλλε ο γιατρός.Είναι ψυχολογικόQuote:
με διαιτα το κανω ;)
εσύ δίαιτα ή σκέφτεσαι το χειρουργείο?
πιστευω πως εδω θα βοηθηθεις και θα παιρνεις δυναμεις :yes:
Αυτό πιστευω και εγω:starhit:Quote:
πιστευω πως εδω θα βοηθηθεις και θα παιρνεις δυναμεις :yes: