Γιατί θελω να αδυνατισω??
Κατα την γνωμη μου ειναι πολυ σημαντικο να ξερουμε γιατι πραγματικα θελουμε να αδυνατισουμε. Οι λογοι μπορει να ειναι διαφορετικοι για τον καθενα. Αρκει να βοηθανε.Αν τους εχουμε διαρκως στο μυαλο μας τοτε μονο θα τα καταφερουμε.
Αρχιζω λοιπον να καταγραφω
1.Είμαι λεπτη. Καταβαθος νιωθω να ειμαι λεπτη. Αυτη η χοντρουλα κοπελιτσα που βλεπω στον καθρεφτη δεν ειμαι εγω.
2. Με τα παραπανισια κιλα που εχω δεν εχω ορεξη να αγορασω ρουχα. Το αποτέλεσμα? Κυκλοφορω συνεχεια με τα Text ρουχα. Ελεος!!
3. Εχω παρατηρησει οτι οταν παχαινω η τρωω πολυ βγαζω σπυρακια. Και δεν τα αντεχω αλλο τα σπυρακια!!!!!
4. Ολοι οι γνωστοι μου με ακουνε τοσα χρονια να κανω διαιτα και εγω αντι να αδυνατιζω, παχαινω!!! Γιατι εγω λεω οτι κανω διαιτα αλλα στην πρωτη δυσκολια τα παραταω...Τι ιδεα θα εχουν για μενα??
5. Η αυτοπεποιθηση μου θα ανεβει παρα πολυ αν χασω τα παραπανισια κιλα. Οχι μονο γιατι θα ειμαι σουπερ εξωτερικα αλλα και γιατι θα εγω πετυχει ενα πραγματικα δυσκολο στοχο.
6. Εχω πετυχει σε πολλους στοχους που εβαλα στην ζωη μου. Αρα θεληση και αποφασιστικοτητα εχω. Μπορω να τα καταφερω.
7. Δεν θα θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει οταν ειμαι με ατομα που εχουν ωραιο σωμα και γενικα περιποιουνται την εξωτερικη τους εμφανιση.
8. Δεν θελω να ντρεπομαι πια για μενα.
9. Οταν εισαι λεπτος ολα τα ρουχα σου πανε. Εστω σχεδον ολα.
10. Καθε μερα που περναει θα ειμαι ολο και πιο κοντα στο στοχο αρα και πιο χαρουμενη.
Αυτα προς το παρον . Στο μελλον θα επανελθω δριμυτερη!!