OYTE ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
όπως έχω αναφέρει και σε άλλο τόπικ, ήθελα να πάω σε ψυχίατρο να με βοηθήσει με τη διαταραχή μου και την περίεργη σκέψη μου όσον αφορά το φαγητό...μα ρε παιδιά είναι πανάκριβος αυτός που πήγα! μου πήρε εκατό ευρώ. εκατό ευρώ για σαράντα ΜΟΝΟ ψωρολεπτά, με το τηλέφωνό του να χτυπάει συνέχεια και αυτός να το σηκώνει και να απαντάει κανονικότατα. μου είπε κιόλας στο τέλος ότι δεν έχω ακριβώς διατροφική διατραχή, ότι δεν κινδυνεύω από τίποτα και απλά θέλω συζήτηση. και πριν βιαστείτε να μου πείτε δοκίμασε και άλλον, έχω να πω ότι και ένας προηγούμενος που πήγα έπαιρνε 80 ευρόπουλα στην κάθε συνεδρία για να κάθεται να απαγγέλει τι έγραφα ότι τρώω κάθε μέρα και να μου λέει είναι λίγα και είναι λίγα και να κάθεται να διαβάζει πόσα μπισκοτάκια έφαγα λες κι είναι διαιτολόγος. και όπως φαίνεται δεν πρόκειται να βρω πουθενά γιατρό της προκοπής που να μην θέλει πάνω από 50 ευρώ. αλλά δεν έχω τόσα λεφτά, είναι τόσο απλό. ΔΕΝ τα έχω. τώρα; δεν μου φτάνει το πρόβλημά μου, ούτε να το λύσω δεν μπορώ...:shocked2: