Γεια σας και χαρά στα όνειρά σας..καλά τέλος πάντων..
Τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥ..
Συγνώμη να ζητήσω θέλω γιατί δε διάβασα κανένα θέμα πριν γράψω μήπως με βοηθούσε και μου έλυνε απορίες.
Αλλά και να διάβαζα πάλι θα έγραφα γιατί έχω ανάγκη να μιλήσω,να πω τον πόνο μου.
Δεν είμαι καινούργια ακριβώς.Έχω ξαναγράψει εδώ πριν πολύ καιρό..:sniffle:(μπορεί ένα ή δύο χρόνια..ποιος ξέρει..)
(σημείωση:Nadine ακόμα εδώ είσαι?)
Λοιπόν,και είμαι αγανακτισμένη.Το πρόβλημα με το σώμα που αυξάνεται έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2007.Και κοντεύω δηλαδή να κλείσω 4 χρόνια εε?
Το καλοκαίρι του 2010,φέτος δηλαδή,ήταν πολύ ωραία!!γιατί κάπως,κάπως μαγικά εγώ το έχασα το βάρος.Είχα ξεκινήσει και από λίγο πιο πριν..από την άνοιξη.Αλλά χωρίς να κάνω τίποτα..
Και από το Νοέμβριο του 2010 σταδιακά τα ξαναπαίρνω τα κιλά και βέβαια τα παίρνω κιόλας που τα παίρνω.
Δηλαδή να φανταστείτε,όταν βλέπω ότι όσο περνάει ο καιρός τα κιλά μου όσο πάνε και αυξάνονται πάλι,το μυαλό μου τρελαίνεται.Γιατί κούτσα κούτσα είχα χάσει 20 κιλά.
Και τώρα έχω πάρει σχεδόν τα 10..
Και δεν μπορώ.Δεν μπορώ αλλο να ασχολούμαι μ'αυτό το θέμα τόσα χρόνια.Μ'ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ.ʼΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
Αα και δεν είπα και το άλλο.Έχω και άλλο πρόβλημα.Όταν τρώω πολύ φουσκώνει το πρόσωπό μου,εξού και ο ψευδώνυμο.Καλά δεν είναι και κανά ψευδώνυμο εφεύρεση το ξέρω,αλλά το'βαλα γιατί γίνομαι τόσο χάλια στο πρόσωπο..Συγκεκριμένα εγώ με παρομοιάζω με ιπποπόταμο.Και δεν είναι για να κυκλοφορήσω έξω.
Και είναι πρόβλημα αυτό για μένα.Τόσα χρόνια είναι πρόβλημα και ντρέπομαι που κυκλοφορώ.Και δεν μπορώ να πω:'Εμ δε θα πώ εκεί ή εκεί..άμα πρέπει να πάω κάπου?δε θα πάω?θα πάω κι ας είμαι χάλια και ας μη βλέπομαι"δυστυχώς..
Αμ το άλλο?Είναι κι αυτό.Εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό..(δύο?τρείς μήνες?)φοράω το ίδιο ρούχο.Μία μαύρη φούστα.Καμιά φορά την αλλάζω και βάζω μία σαλοπέτα φούστα τζιν αλλά δε μ'αρέσει αυτή οπότε γυρνάω πάλι στη μαύρη φούστα.
Θέλω να πω μ'αυτό,ότι ΤΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΥΣΤΑ.ΟΥΦ ΠΙΑ.ΑΜΑΝ.
Και δεν μπορώ να φορέσω παντελόνια ρε γαμώτο γιατί διαγράφουνε το σώμα και άμα δεν αδυνατίσω φαίνομαι πατσάς.
(μπλιαξ):sniffle::sniffle::sniffle: