Quote:
Originally posted by le.ka
Καλημέρα ξανά, αν και με αρκετή καθυστέρηση.
Μπαίνω και σας διαβάζω καθημερινά μήπως "κολλήσω" κι εγώ λίγη από τη θετική σας ενέργεια. Εγώ συνεχίζω τη διατροφή μου σε νορμάλ επίπεδα, δεν κάνω κάτι τρελό ούτε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα απλά προσέχω. Κάνω και διάδρομο όποτε μπορώ, αν και είναι πολύ δύσκολο με το πιτσιρίκι...
Είναι όμως μέρες που με πιάνει τρελή απογοήτευση, βλέπω πως εδώ και 2 εβδομάδες και κάτι έχω χάσει μόνο ενάμισι κιλό, μου φαίνονται όλα βουνό και... τρώω. Μετά από 4 μέρες πίστης στη διατροφή χωρίς παρασπονδίες, πέφτω με τα μούτρα. Χτες για παράδειγμα έφαγα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Δεν ξέρω, φοβάμαι πως δεν θα τα καταφέρω...........
le.ka μου εγώ μάνα δεν είμαι ακόμα αλλά ότι είδα το είδα στην αδελφή μου. Η περίοδος για μια γυναίκα μετά τον τοκετό δεν είναι πάντα "όμορφη". Απογοήτευση για το σώμα που το κοιτάς και αναρωτιέσαι πως θα συμμαζευτεί που έχει ξεχειλώσει και δεν το αναγνωρίζεις, έχεις και μια ψυχή στο σπίτι που εξαρτάται μόνο από εσένα και είναι 1η προτεραιότητα άρα και ευθύνες, ε δεν είναι και λίγο !