Από πάντα "πρέπει" να κάνω δίαιτα...
Καλημέρα
Είμαι καινούριο μέλος και γράφτηκα σ αυτό το site γιατί ψάχνω υποστήριξη γιατί από πάντα προσπαθώ να αδυνατίσω αλλά πλέον δε μπορώ να πειθαρχίσω. Έχω πάει σε διαιτολόγους, έχω κάνει παθητική γυμναστική, γυμνάζομαι 2 φορές την εβδομάδα, και τώρα σκέφτομαι την λιποαναρόφιση!!! Έχω εντοπίσει στην πηγή του προβλήματός μου στη συμπεριφορά της μητέρας μου: πάντα μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω 2-3 κιλά, έκρυβε τα γλυκά (με αποτέλεσμα όποτε βρισκόμουν μπροστά σε γλυκό να πέφτω με τα μούτρα πριν το χάσω!). Και όσο κοιτάω τις παλιότερες φωτογραφίες μου, παθαίνω πλάκα με το πόσο αδύνατη ήμουν!!!!!!! Και όμως είχα το άγχος των κιλών. Τώρα συνεχίζεται η ίδια ιστορία. Σκέφτομαι οτι στα 23 ήμουν τέλεια στα 57 κιλά, και τώρα είμαι 30 και έχω πάει στα 69! 12 κιλά και με πιάνει απογοήτευση! Πώς θα χάσω τόσα κιλά? Έχω απορία ποιό είναι στο σωστό βάρος για μένα. Είμαι 1.62, έχω πολύ αναλογικό σώμα, αλλά πρόβλημα με την κοιλιά μου που δεν μου αρέσει καθόλου. Είμαι κομψή αρκεί να προσέχω λιγουλάκι μόνο τί φοράω, αλλά μετά βλέπω την αδερφή μου που τα φοράει όλα κολλητά και δεν "πετάει" τίποτα και με πιάνει θλίψη. Αλλά το πλέον σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΣΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ, καταπιέζομαι, και ούτε μπορώ να κλαίγομαι στους δίπλα μου μ αυτό το θέμα.Κουράστικα κ εγώ η ίδια. Τι να κάνω?