Προσπάθεια απώλειας βάρους
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι νέα στην παρέα σας. Για την ακρίβεια αυτό είναι το πρώτο μου post. Έσβησα και ξαναέγραψα πολλές φορές αυτές τις γραμμές γιατί κατα βάθος δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι και εγώ ανήκω σε αυτούς που αντιμετωπίζουν μεγάλο προβλήματα με το βάρος τους. ʼργησα πολύ να το παραδεχτώ... Δεν έδινα σημασία σε αυτά που έλεγαν οι γύρω μου. Επειδή δεν ήθελα να αντιμετωπίσω την αλήθεια σταμάτησα να ζυγίζομαι. Είχα τόσο πολύ πείσει τον εαυτό μου που όταν κοιταζόμουν στον καθρέφτη δεν έβλεπα αυτό που είμαι τώρα αλλά μια πολύ πιο αδύνατη εκδοχή του εαυτού μου... Και πάλι όχι απόλυτα αδύνατη, έβλεπα απλά μια κοπέλα με κάποια περιττά κιλά... Σήμερα τυχαία είδα μια φωτογραφία που έβγαλα χθες με μια φίλη μου. Έμεινα αποσβολωμένη να την κοιτάζω... Για πρώτη φορά μετά από καιρό έβλεπα την εαυτό μου όπως πραγματικά είναι. Σας γράφω λοιπόν για να σας πω ότι ξεκινάω και εγώ την μάχη με τον ίδιο μου τον εαυτό για τον έλεγχο του βάρους μου και ζητάω την βοήθειά σας... Έχω πολλές φορές ξεκινήσει και σταματήσει διαίτες. Έχω χάσει και έχω ξαναπάρει όχι μόνο όσα κιλά έχασα αλλά και περισσότερα. Δεν πάει όμως άλλο αυτή η κατάσταση. Ως εδώ! Πριν από λίγο ζυγίστηκα για πρώτη φορά μετά από ένα σχεδόν χρόνο... Με λένε Αλίκη, είμαι 23 ετών, έχω ύψος 1.67 και ζυγίζω 94 κιλά και όχι δεν είμαι καθόλου καλά!!!!!