-
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ
Mόλις ανακάλυψα αυτό το site και αυτό είναι το πρώτο μου post. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ !:sniffle:
Χθες είχα φάει πολύ καλά αλλά σήμερα (πάλι) δεν ξέρω και εγώ πόσο έφαγα :S όλο το ίδιο πράγμα γίνεται... Είχα περάσει από ανορεξία, και τώρα έχω πάρει 5 κιλά σε 3 μήνες, αν συνεχίσει αυτό φοβάμαι μήπως ξανακάνω τις δίαιτες που έκανα τότε,γιατί νοιώθω πως αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μην με πιάνουν βουλιμικές τάσεις(να μην χορταίνω ποτέ,όταν χορταίνω με πιάνει η βουλιμία)
Όποιος έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό το πράγμα ,παρακαλώ να μου πει... γιατί δεν θέλω να αρχίσω πάλι τρελές δίαιτες και να διακινδυνέψω την υγεία μου... =/
-
Καλώς όρισες joannamarina....για να καταλάβω είσαι βουλιμική? Κάνεις δηλαδή εμετό?
-
αρχικά είχα ανορεξία , οπότε ναι στις πρώτες υπερφαγίες μου έκανα εμετό, όμως μετά το πήρα απόφαση και το σταμάτησα γιατί φοβήθηκα το τι μπορεί να ακολουθήσει(1 μήνα γινόταν αυτό). Το τελευταίο 2μηνο που δεν κάνω εμετό τα έχω πάρει τα κιλά και είμαι έτοιμη να αρχίσω πάλι τις δίαιτες που έκανα τότε , αλλά αν το κάνω αυτό θα είναι Η καταστροφή μου γιατί ακόμα δεν έχει έρθει ούτε η περίοδος μου, από την άλλη όμως πρέπει να σταματήσω να τρώω τόσο γιατί αν πάρω και άλλα κιλά θα κάνω σίγουρα δίαιτα!
δεν ξέρω πως να γλιτώσω από αυτόο :(
-
Tην ανορεξία την αντιμετώπισες με την βοήθεια ειδικού? Μην κάνεις σε καμία περίπτωση εξαντλιτική δίαιτα γιατί μετά η βουλιμία σου θα είναι μεγαλύτερη.......πήγαινε σ ένα διατροφολόγο και αν δεν είσαι διατεθιμένη να το κάνεις βρές μια δίαιτα όχι πολύ στερητική...μπές σ ένα πρόγραμμα διατροφής και φρόντισε μία φορά την έβδομάδα να τρώς οτι θέλεις χώρις βέβαια να κάνεις εμετό....
-
δίκιο έχεις, έτσι γίνεται μόλις αρχίζω να κάνω δίαιτα, αλλά τότε πιστεύω με έπιανε γιατί είχα άγχος μην πατώσω πάλι.
Την ανορεξία την ξεπέρασα παίρνοντας ομοιοπαθητικά και ηρεμιστικά για να μην αγχώνομαι για το φαγητό που τρώω και φυσικά να μην κάνω εμετό μετά.
Αυτό προσπαθώ να κάνω, διατροφή. Ευχαριστώ πάντως ^^
-
Η εγγραφή σου στο site μπορεί να σε βοηθησει εμένα πάντως με βοήθησε....γραφε οτι θέλεις όποτε το θέλεις...Σκέψου δεν είσαι μόνη..............Καλή αρχη
-
Ναι η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να έχουν τόσοι πολλοί τέτοια προβλήματα, ευχαριστώ πολύ, ελπίζω να πάει καλά :)