ένα ενδιαφέρον βίντεο....
http://www.youtube.com/watch?v=_BuXS...ist=QL&index=8
Printable View
ένα ενδιαφέρον βίντεο....
http://www.youtube.com/watch?v=_BuXS...ist=QL&index=8
Σκεφτομαι διαρκως το φαγητο......... Δεν αντεχω άλλο..........και βολτα να παω και γυμναστικη να κανω το μυαλο μου ειναι κολλημενο στο φαγητο......αμαν στα ειμαι δεσμια των παθων μου..πρεπει να ξεκολλησω..Η απολαυση εγινε βασανιστηριο....
ωραίο το βίντεο, αν και όταν διάβασα το τίτλο τρόμαξα, νόμιζα πως θα έλεγε τπτ οδηγίες πως τα τα "βγάλουμε" μετά απο ενα υπερφαγικό. αλλά ok..:thumbup:
δυστυχως στο internet μπορεις να βρεις τα παντα. ντρεπομαι που το λεω αλλα εχω παρει ιδεες για το πως να κανω εμετο( απο ενα σημειο κ μετα δεν μπορουσα να βγαλω με τιποτα αυτα που ειχα φαει) ακομα κ απο ντοκυμαντερ που ειχα δει με θεμα τις διατροφικες διαταραχές:no:
To ειχα κ εγω αυτο κ ακομα οταν μενω σπιτι.Αυτο που κανω ειναι να μη δινω σημασια στις σκεψεις μου τις αφηνω κ περνανεQuote:
Originally posted by magia
Σκεφτομαι διαρκως το φαγητο......... Δεν αντεχω άλλο..........και βολτα να παω και γυμναστικη να κανω το μυαλο μου ειναι κολλημενο στο φαγητο......αμαν στα ειμαι δεσμια των παθων μου..πρεπει να ξεκολλησω..Η απολαυση εγινε βασανιστηριο....
ποτε ξεκολησες? γιατι αναφερεσαι στο παρελθον......σωστά?Quote:
Originally posted by lessing
To ειχα κ εγω αυτο κ ακομα οταν μενω σπιτι.Αυτο που κανω ειναι να μη δινω σημασια στις σκεψεις μου τις αφηνω κ περνανεQuote:
:O :O :O :O
και αυτη την στιγμη θα ηθελα να τσακισω την σοκολατα που βρισκεται απεναντι μου κ οχι μονο και αλλα πολλα πολλα γλυκα αλλα δεν πρεπει...............αν το φαγητο δεν παχαινε θα ετρωγα τα παντα διαρκως...................
Ποτέ!Απλως αυτο που αλλαξε ειναι οτι ενω παλια εκανα τη σκεψη μου παρορμητικη πραξη,τωρα τις αφηνω κ περνανε.Π.χ.βλεπω κατι στην τηλεοραση ας πουμε σοκολατα κ εκει που λεω να παω να παρω,δεν δινω σημασια στη σκεψη μου κ δεν παω να παρω το σκεφτομαι κ μετα απο λιγο το αφηνω κ περναειQuote:
ποτε ξεκολησες? γιατι αναφερεσαι στο παρελθον......σωστά?Quote:
Originally posted by lessing