Ας ανοιξω κ ενα αλλο θεμα.Ολοι ξερουμε πως δεν υπαρχουν καλες η κακες τροφες κ παιζει ρολο η ποιοτητα.Διαβασα μια συνταγη για σουπα με ροκφορ κ ηταν για 4 ατομα 50γραμ.ροκφορ.Φυσικα αυτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν οτι αν εγω βρισκομουν με ροκφορ στην κουζινα οχι 50,αλλα 550 γρ.θα ετρωγα!Βλεπω οτι ορισμενες τροφες δεν πρεπει να τις εχω σπιτι γιατι πυροδοτουν μια ανεξελεγκτη κατασταση εκ μερους μου.Ειναι το κοκκινο πανι.Στην αρχη μαλιστα της διατροφης απεφευγα να παω σε γενεθλια γιατι ηξερα οτι δεν θα μπορουσα να μην φαω το γλυκο-κ δεν εννοω ενα κομματι...Προσφατα ειχε ερθει μια φιλη μου σπιτι με ενα τεραστιο κεικ κ την παρακαλεσα να το παρει πισω γιατι παλι δεν εμπιστευομουν τον εαυτο μου με το κεικ στο σπιτι.Το καταλαβε γιατι ειναι καλη φιλη.Αυτη η μονομανια το κολλημα με ορισμενες τροφες μου εχει βγει στον καφε που τον εχω τσακισει -τουλαχιστον πινω χωρις καφεινη πρωι,μεσημερι,βραδι.Γιατι ρε γ@@@@το να μην εχω μετρο κ να πρεπει να αποφευγω συγκεκριμενα πραγματα οπως ο διαολος το λιβανι;Μηπως ετσι κανουν ολοι;
Ασχετο :συνειδητοποιω οτι ο ντεκαφ ειναι μουφα γιατι κοιμαμαι ολο κ πιο αργα τελως παντων υπαρχει κανεις που τρωει απο ολα κι απο λιγο;ΑΝ ΝΑΙ,παρακαλω ας μου πει πως το καταφερε!:sniffle: