100kg μοσχαρακι εεεεε γοργονα ηθελα να πω :P
1OO kg μoσχαρακι
αλλα νταβραντισμενο, γυμνασμενο εννοω οποτε και σουλουπωμενο σωμα το κατα δυναμη
172 υψος
με μαγιο στην παραλια, λετε να σηκωσει κymmα???xaxaxaxaxa
απλως κανω πλανο, βρε κοριτσια κι αναρωτιεμαι αν θα kolymphsw fetos η 8α παει χαμενο κι αυτο το καλοκαιρι και να περιμενω να φτασω καμια 80αρα. στα 80 ειμαι αξιοπρεπεστατη για παραλια, με θυμαμαι. μετα που παχυνα, το εκοψα το αθλημα. τοτε δε γυμναζομουν ομως. με τη γυμναστικη το σωμα αναμορφωνεται κυριολεκτικα.
εδω στα 125 και εχω αρχισει να βλεπω γυναικα στον καθρεφτη παλι...
τι λετε? θα κανω μπανιο φετος η οχι?:DDD
100 κιλα και στο υψος μου, εχει βγει καμια σας στην παραλια?
εννοω σε παραλια με κοσμο κι οχι σε καλντεριμι:)ee?E?ΕΕ?:)
ΥΓ για να μη γεννηθουν αποριες, ποτε θα προλαβω να χασω 25 κιλα και πως, κατα τον αυγουστο το υπολογιζω.ειναι 5 μηνες απο τωρα. μια χαρα γινεται και με υγιη τροπο αν εχεις πειθαρχια στη διατροφη και γυμναζεσαι αρκετα οπως εγω. εδω εχασα 5 κιλα τρωγοντας πολυ αλλα πιο καθαρα απ οτι πριν και απλως οντας συνεπης με τη γυμναστικη μου.αν θυμαστε ειχα πει οτι ξεκινουσα διαιατα 2000 θερμιδων αλλα τελικα δεν την κρατησα. ετρωγα παραπανω εννοειται και χτυπαγα και γλυκα. αλλα τις 2000 θερμιδες προσπαθουσα να τις παιρνω καθαρες σαν να εκανα οντως διατα. δηλαδη ηταν απαχα ψητα κρεατα ψαρια λαχανικα φρουτα γαλακτ χαμηλων λιπαρων και ψωμι ολικης η πολυσπορο. κι απο λιπη μονο ελαιολαδο και ξηρους καρπους. to thema einai oti ektos twn 2000 κατεβαζα και διαφορα αλλα.
par ol ayta exw xasei 5 kila!! h systhmatikh askhsh einai megalh ypothesh, re paidia.