ΚΥΡΙΑΚΗ 27/02/11
ΠΡΩΙ: ΤΣΑΙ
1 ΜΗΛΟ
Printable View
ΚΥΡΙΑΚΗ 27/02/11
ΠΡΩΙ: ΤΣΑΙ
1 ΜΗΛΟ
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ...
ΜΕΣΗΜΕΡΙ:ΜΠΡΟΚΟΛΟ,4 ΓΑΡΙΔΕΣ(ΒΡΑΣΤΕΣ),1 ΠΑΞΙΜΑΔΙ(ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ)
ΑΠΟΓΕΥΜΑ: 1 ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ
ΒΡΑΔΥ: 1 ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ(140 G.)
1 ΑΓΓΟΥΡΙ
1 ΚΑΡΟΤΟ
1 ΚΡΙΘΑΡΕΝΙΟ ΠΑΞΙΜΑΔΙ
Εσύ πως κρίνεις τη διατροφή σου από θέμα πρόσληψης θερμίδων και θρεπτικών συστατικών;
Νομίζω αρκετά ικανοποιητική (οι θερμίδες νομίζω είναι λίγες δεδομένου ότι κάνω γυμναστική τουλάχιστον 1 ώρα κάθε μέρα αλλά προσπαθώ να "αντισταθμίσω" τα υπερφαγικά επεισόδια)...Χτες είχα τέτοιο επεισόδιο(δεν κάνω εμετό όμως) γι'αυτό το πρωινό ήταν τόσο "ελλιπές"...Κανονικά τρώω λίγο περισσότερο το πρωί... Πάντως οι 2 διαιτολόγοι που έχω επισκεφθεί έχουν κάνει αρκετά καλά σχόλια για το πλάνο μου..:saint:
oι 2 διαιτολογοι αντι να κανουν οι ιδιοι πλανο, ειδαν καποιο ετοιμο δικο σου?
Πόσες θερμίδες έλαβες σήμερα,για παράδειγμα;Quote:
Originally posted by ellso
Νομίζω αρκετά ικανοποιητική (οι θερμίδες νομίζω είναι λίγες δεδομένου ότι κάνω γυμναστική τουλάχιστον 1 ώρα κάθε μέρα αλλά προσπαθώ να "αντισταθμίσω" τα υπερφαγικά επεισόδια)...Χτες είχα τέτοιο επεισόδιο(δεν κάνω εμετό όμως) γι'αυτό το πρωινό ήταν τόσο "ελλιπές"...Κανονικά τρώω λίγο περισσότερο το πρωί... Πάντως οι 2 διαιτολόγοι που έχω επισκεφθεί έχουν κάνει αρκετά καλά σχόλια για το πλάνο μου..:saint:
τα υπερφαγικα επεισοδια δεν μειωνονται παντως με αυστηρη διαιτα στο καπακι,το αντιθετο,εμενα μου πηρε πολλα χρονια να το εμπεδωσω...δυστηχως
753 περίπου....
Μετά από 2 μήνες περίπου ενώ με έπιαναν κάθε μέρα τα μείωσα σε 1 ανά 3 μέρες... Και σιγά σιγά κατάφερα να βελτιώσω κάπως και την ποιότητα... Στην αρχή έπεφτα με τα μούτρα στα κρουασάν σοκολάτας ενώ τώρα τουλάχιστον στα ξερά σύκα και στα παξιμάδια...
ναι είδαν το ημερολόγιο διατροφής μου(αντίστοιχο με αυτό μου κάνω τώρα εδώ)...Quote:
Originally posted by click
oι 2 διαιτολογοι αντι να κανουν οι ιδιοι πλανο, ειδαν καποιο ετοιμο δικο σου?
α σόρι το διάβασα λάθος...η πρώτη δεν πρόλαβε, έφυγα οπότε στην πρώτη συνάντηση τι να προλάβει να κάνει...Και η δεύτερη μου έκανε πρώτα κάτι εξετάσεις και θα μου δώσει πλάνο την Τρίτη..Φαντάζομαι δλδ...
ελπιζω να σου δωσει ασφαλες πλανο γιατι προς το παρον λιμοκτονεις και τα υπερφαγικα θα φτασουν στο θεο αν συνεχισεις ετσι
Υποσιτίζεσαι.Σκέψου,μήπως, σε οδηγήσει σε νέα υπερφαγικά μετά από λίγο καιρό.Το έργο το έχεις δει.Θες επανάληψη;Quote:
Originally posted by ellso
753 περίπου....
Φιλικά...