συνειδητα μ\' αρεσει να τρωω ολη τη σαβουρα! τι κανω?
ρε παιδια, διαιτα, σωστη διατροφη και παει λεγοντας!
γνωριζω σε βαθος τι εστι υγιεινη και ισορροπημενη διατροφη,
δε μ αρεσει ομως, πως να το κανουμε!
θελω να τρωω γλυκα, ασπρα ζυμαρικα, ψωμια, σφολιατες, κεικ/μπισκοτοειδη και γενικως ασπρους και ατελειωτα επεξεργασμενους υδατανθρακες, τυρια, ετοιμα απ΄ εξω σαντουιτς και πατατακια, γαριδακια κ αλλα αλμυρα τετοιου ειδους, στο τσακιρ κεφι κανενα κρεατικο αλλα τυπου κοντοσουβλι, κοτοπουλο ψητο στη σουβλα απ΄ εξω κλπ
δε με συγκινει ουτε η μπριζολα ουτε το κοτοπουλο οταν τα μαγειρευω σπιτι ουτε το ψαρι ουτε τα φρουτα ουτε τα λαχανικα ουτε τα γιαουρτια κλπ
δε μ αρεσουν, ρε παιδιa μου πως να το κανουμε.
θα τα φαω αν πρεπει αλλα δεν τα ευχαριστιεμαι! δε με συγκινουν!
θελω να τρωω ολες τις αηδιες του κοσμου.
κ αν γινεται να τις τρωω μεχρι να μη μπορω να φαω αλλο, ειναι ακομη πιο μεγαλη η απολαυση!
κι αν τις τρωω σερι και γρηγορα ειναι ακομη πιο ωραια!
μεχρι τη στιγμη που θα σηκωθω κ θα διαπιστωσω οτι πρεπει να ειμαι καπως σκυμμενη για να μη ζοριζομαι και αρα να νιωσω οτι θα πρεπει να τα βγαλω.
μ΄ αρεσει πολυ ολη αυτη η διαδικασια μεχρι το σημειο που διαπιστωνω οτι δε θελω αλλο. το σημειο αυτο καταλαβαινετε ειναι αφου εχω καταβροχθισει απειρες θερμιδες, οποτε ειναι ηδη αργα!
τι στο καλο να κανω;
σαν μονο το φαγητο να μου δινει τετοια μεγαλη ευχαριστηση και τιποτα αλλο. ειναι δυνατον ομως; δεν ειναι ρε παιδια. δε μπορει να ειναι ετσι η ζωη.
μπροστα στη λιγουρα για αυτα που μ΄αρεσουν, δεν υπαρχει τιποτα αλλο. τι στο καλο να κανω;
εκει που νομιζα ειχα νικησει τη βουλιμια, αφεθηκα για λιγο κ επανηλθα ακομη χειροτερα. χειροτερα οχι απο την αποψη οτι αρχισα παλι να τρωω μονο σκατοφαγητο κ να κανω εμετους συνεχεια αλλα απο την αποψη οτι πλεον συνειδητοποιω οτι μονο το φαγητο με ανακουφιζει τοσο.
τιποτα αλλο.
fuck.
εχω ξανα προβλημα. κι εκει που νομιζα οτι απλως μου ειχε μεινει το να χασω τα κιλα.