Καλησπερα. Με λενε Bιβιαν (το Βασιλικη μετατραπηκε σε Βιβιαν σταδιακα με την παροδο του χρονου. :P απο Βασιλικη σε Βιβι και απο εκει Βιβιαν). Ειμαι 20 χρονων, μενω στην Αθηνα οπου και σπουδαζω και ειμαι μονιμως σε ''διαιτα'' χωρις κανενα αποτελεσμα φυσικα αφου καθε βδομαδα ξεκιναω διαιτα και καταληγω να την χαλαω καθε Τεταρτη. Οποτε, οντας απελπισμενη αποφασισα να γραφτω σε αυτο το forum μηπως και με την αλληλουποστηριξη καταφερω να χασω τα κιλα που θελω.
Τα κιλααααα. Αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα στην ζωη μου, παντα ηταν. Απο μικρη ημουν στρουμπουλη -στα 12 ημουν το πιο παχουλο κοριτσι στην ταξη μου και ζυγιζα 55 κιλα-, στα 18 με τις πανελληνιες εφτασα τα 70 κιλα και πλεον μετα απο μια αποτελεσματικη διαιτα διαιτολογου βρισκομαι στα 55 κιλα αλλα δυστυχως δεν μπορω να κατεβω. Εχει κολλησει η ζυγαρια. Α.... ξεχασα να αναφερω οτι το υψος μου ειναι 164 cm. Kαι ο στοχος μου ειναι τα 52 κιλα. Καποιοι θα σκεφτειτε.... 3 κιλα μονο? Σιγα. Αλλα για εμενα ειναι βουνο αυτα τα κιλα. :( Ελπιζω να τα καταφερω θετωντας μικρους στοχους αρχικα. Ειδα οτι το κανουν αρκετα ατομα σε αυτο το forum και εχει αποτελεσμα.
Ο πρωτος στοχος μου ειναι λοιπον μεχρι την Παρασκευη να εχω χασει 1 κιλο εστω και να εχω παει στα 54.
Θα καταγραφω εδω τι τρωω καθε μερα και καθε μορφη φυσικης ασκησης :P που θα κανω και ελπιζω να μου δωσετε πολλες και χρησιμες συμβουλες.