Γεια σας! Μόλις γράφτηκα και δεν είμαι σίγουρη αν γράφω στη σωστή κατηγορία! Λοιπόν αποφάσισα να γράψω και τη δική μου ιστορία και να τη μοιραστώ με ανθρώπους που είχαν ανάλογες εμπειρίες... Είμαι 16 χρόνων και πριν 5 μήνες ζύγιζα 86 κιλα με υψος 1,73 (είχα πάρει τόσα κιλα λόγο ασθένειας), τελοσπαντων σκέφτηκα ότι το κακό είχε παραγινει και αποφάσισα να κάνω δίαιτα! Τίποτα extreme απλά δεν έτρωγα υδατανθρακες (τύπου ατκινς) έχασα σε 2 μήνες 13 κιλα, μετα άρχισε να μου αρέσει που εχανα έτσι κιλα και έτσι έτρωγα λιγότερο και λιγότερο 0 λιπαρά 0 υδατανθρακες ελάχιστο βράστο κοτόπουλο και σήμερα ζυγιζω 55 κιλα με υψος 1,73, το θέμα είναι ότι όλοι μου λενε ότι είμαι υπερβολικά αδύνατη Αλλα Εγώ ΔΕΝ το βλεπω!!! Όσο εχανα κιλα έλεγα συνέχεια "πόσο εύκολα μπορείς να πέσεις στη παγίδα των διατροφικών διαταραχών!" Επειδή μου άρεσε να χάνω κιλα! Ήθελα κι άλλο κι άλλο κι άλλο! Και ακόμα θέλω! Είναι αγχωτικο! Αν πάρω 100 γραμμάρια παθαινω σοκ! Αυτή τη στιγμή τρεφομαι κανονικά Όχι υπερβολές αλλα υγειινα, το θέμα είναι ότι δεν θέλω να πάρω πίσω τα κιλα που έχασα! Βασικά θέλω να χάσω και Αλλα 2! Έχω γίνει νευρωτικη! Τι να κάνω!!!;;;