Quote:
Originally posted by kokko
Βαρέθηκα. Βαρέθηκα την φελλαδούρα, την ασχετοσύνη, την ανούσια φλυαρία που με περισσή χάρη παρουσιάζεται ως ?το φανταστικό επικοινωνιακό χάρισμα που μόνο λίγοι διαθέτουν? να μαγεύουν (ζαλίζουν κατά την γνώμη μου) τον κόσμο. Θα τρελαθώ! Το μιλάω ακατάπαυστα χωρίς να λέω τίποτα. Κάποιοι μου λένε ότι φοβάμαι, ότι νιώθω ανασφάλεια. 1+1 κάνουν 2? Η μήπως κάνουν 4? Και ποιος θα μου απαντήσει? Μου μιλάς μου μιλάς και δεν μου λές τίποτα. Και μετά αισθάνομαι εγώ τύψεις που δεν είπα περισσότερα, σαχλότερα, δυνατότερα. Εγώ φταίω? Έχω το ύφος της ?ξυνής? όπως λές? Της ψηλομύτας? Μα αυτό συμβαίνει γιατί όταν μιλήσω θέλω να έχω κάτι οπωσδήποτε να πώ και όχι να ζαλίσω συνδαιτυμόνες με χαζοσχόλια και ανούσιες δηλώσεις κλισέ. Πειράζει?
ΥΓ: και όχι. Δεν είμαι πυρηνικός φυσικός ούτε όλες μου οι συζητήσεις αφορούν την αναζήτηση του υπερεγώ μου μέσα από την προοδευτική βελτιωτική αυτογνωσία. Είμαι ένας απλός άνθρωπος. Λέτε στο τέλος να το πληρώσω ακριβά?
?Είδα πολλούς που ζήσανε για πλάκα
είδα και άλλους που το πήραν σοβαρά
και τραβηχτήκανε και άσχημα τραβιούνται
και το πληρώσανε στο τέλος ακριβά?
οχι μια χαρα σκεφτεσαι κ μονο να δεις τι λενε στην τηλεοραση ...η απολυτη @@@@@@@...