δεν ξερω αν ειμαι παραλογη ή αν ημουν προκλητικη, συνηθως στο κοσμο μου ειμαι.. αλλα αυτο που μου ειχε συμβει παλιοτερα μου εχει αφησει αποριες κ θελω γενικα κ αοριστα στην γνωμη σας..
ειχα γνωριστει ελαχιστα με ενα ατομο, το ενδιαφερον κινηθηκε στο ερωτικο, στην αρχη μου φανηκε πλακα κ δεν το ειχα παρει σοβαρα, ώσπου καταντησε να ειναι ενα συνεχομενο σεξουαλικο πανηγυρι, στασεις κλπ.. μηνυματα εικονες, τα πηρα λιγο με ολο το σκηνικο κ δεν μπορουσα να ανταποκριθω σ'αυτο που γινοταν γιατι δεν ηταν σκοπος μου αυτος κ ισως να μην το εδειξα, απλα αφησα να εξελιχθουν, χωρις καμια περισσοτερη επαφη.
το ατομο αυτο κατηγορησε μια γνωστη που εγω δεν ειχα κουβεντιασει τιποτα για εκεινον, οτι φταιει που δεν θελω να συνεχισω μαζι του, υστερα μου ειπε να μην της μιλαω, κατι τελειως κουφα για εμενα, σαν για ολα τα σκηνικα να μην ειχα κατι λογικο, με παραξενεψαν ολα.
βασικα δεν ξερω πως περασε η εντυπωση οτι γουσταρα, αλλα φταιω που δεν σταματησα τις στασεις κ τις επιθυμιες του απο την αρχη, αφου δεν θα το πηγαινα παρακατω.
μετα μου εγραφε λογια του τυπου ποσο ερωτευμενος νιωθει κ με εκανε να τον σιχαθω ακομα περισσοτερο, περα απο τις στασεις μου ζητησε σαν επιθυμια κατι που δεν το θεωρω διολου αντρικο κ γενικα αναρωτιεμαι αν οντως ειχε καποιο προβλημα εκεινος κ τα εβλεπε ετσι γιατι γυρισε κ μου ειπε οτι εγω κ η φιλη μου δεν αξιζουμε κ οτι κατι του καναμε
ενω απο την μερια μου, ειδα ενα ανθρωπο να στηνει ενα παραμυθι οπως το ηθελε κ να πιστευει σε αυτο με καθε τροπο χωρις να γνωριζει τις αναγκες κ τις προταιρεοτητες του αλλου.
καλα κανω κ δεν θελω σχεσεις κ παρτιδες με κανεναν, ολοι περιεργοι ειναι ή μηπως εγω τα βλεπω ετσι;