-
(ʼΑλλη μια) νέα αρχή.
Γειά σας φίλοι,
από τη μέρα που μπήκα εδώ, διαβάζω πολλές ιστορίες και μεγαλώνω την προοπτική μου για το που παω.. Που πάω? Παλιότερα αν με ρωτούσες τι πίστευα για τα βαριατρικά χειρουργεία θα σου απαντούσα ότι όσο ο άνθρωπος έχει δυνάμεις να το παλεύει με διατροφή, καλό θα ήταν να μην επεμβαίνει στο σώμα του τόσο δραστικά. Τώρα πια μου έχει σπάσει ο τσαμπουκάς-για να μιλήσω λαικά- και το χειρουργείο είναι μάλλον η απαραίτητη λύση. Τελείωσαν τα ψέμματα. Αν δεν μπορώ να έχω αυτοέλεγχο και δεν μπορώ να παλέψω την υπερφαγία, θα με αναγκάσω και θα προσαρμοστω. Προσανατολίζομαι να χειρουργηθώ το καλοκαίρι και ψάχνω το γιατρό. Την Παρασκευή αρχίζω και ψυχολογική υποστήριξη με μια ειδικευμενη σε διατροφικες διαταραχες ψυχολογο. Προσπαθω και να μην τρωω πολυ. Να κρατησω χαρακτηρα, που λενε.. ʼλλωστε με το χειρουργείο, τέλος ο παροξυσμός. Εύχομαι αυτή τη φορά να μην ειναι απλά "άλλη μια νέα αρχή" αλλά να γίνω κάτι όσο πιο κοντά σε αυτό που πάντα ονειρευόμουν, δλδ. ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ. Και δυστυχώς υπέρβαρη, καταθλιπτική και στα πρόθυρα νοσημάτων δεν μπορώ να γίνω ισορροπημένη..
-
kali eppityxia s euxomai olopsyxa kai kalo kouragio apo edw kai pera!
-
καλη επιτυχια και καλη δυναμη..και εγω μια απο τα ιδια ειμαι αλλα προσπαθω με διαιτες να χασω κιλα..προσωπικα δεν θα κατεφευγα σε χειρουργειο (αν και ειναι πολυ ελκυστικη σαν ιδεα και πολλες φορες το σκεφτηκα)αλλα ειναι γνωμη για τον εαυτο μου και εννοειται ο καθε ανθρωπος εχει τις αποψεις και τις ιδεες του...παλαιοτερα ειχα παει σε εναν διαιτολογο(Δεν λεω το ονομα για να μην θεωρηθει διαφημιση),ο οποιος ηταν -δεν ξερω αν ειναι ακομα- διαιτολογος του ριο..οταν τοτε τον ρωτησα γιατρε μηπως να κανω μια επεμβαση μου ειπε οτι τα κιλα χανονται αν το θες με διατροφη και γυμναστικη..ουτως ή αλλως μου ειπε παλι μετα την εγχειρηση παλι διατροφη θα κανεις...τα πιο πολλα μου ηταν 147 με 1,80 και τωρα εχω φτασει 109 σιγα σιγα...θελω να παω 80 και πιστευω σιγα σιγα θα τα καταφερω...........τιποτα δεν ειναι ακατορθωτο...στο μυαλο ειναι ο στοχος κοριτσι μου..οτι και να αποφασισεις εμεις εδω ειμαστε...φιλια πολλα....