Quote:
Originally posted by koralaki
τι να πω migg προφανως παρεξηγηθηκε το οτι δεν εφτιαξα νεο nickname...αφου ειμαι ξαδελφη κ εκεινη δε μπαινει γιατι να μη παρω το παλιο της δεν καταλαβαινω...
καλυτερα δηλαδη που το κανα αφου θα ηταν τσαμπα κοπος αν ειχα φτιαξει νεο, δεν βλεπω να μπαινουν κοπελες για υποστηριξη...
Ειπα να ενημερωθω κι γω και να μαθω απο οσα εμαθε και εκεινη χωρις να τη βαραινω στη φαση που ειναι,αλλα προφανως ειναι μονοδρομος το θεμα αφου δεν μπαινουν ατομα παχυσαρκα εδω :puzzled:
Αν καποια ξερει καποιο αλλο forum θα το εκτιμουσα πολυ να μου το πει!
ειμαι 96 κιλα, ειχα φτασει 100 παρα, μια ζωη παχυα ανω των 90 κιλων και με γονεις που δε βοηθουν...εχω ενα πακο με διαιτολογια απο 110-80 κιλα που εκανε η εξαδελφη αλλα δεν μπορω να τα εφαρμοσω...
ειπανε σε αλλο θεμα να ραψω το στομα μου για να αδυνατισω...συγχαρητηρια σε οσες το εκαναν, ας ραψουν ομως και τη γλωσσα τους που μονο δηλητηριο πεταει...κριμα πραγματικα...
badgirl το ραψιμο του στοματος θα βοηθουσε στο να μη μας τρελανεις τελειως ολους εδω μεσα.Το τι θα κανεις με τη διατροφη σου και εσυ και η "ξαδερφη" σου ειναι δικο σου/σας θεμα.