Μόνη στο σπιτι: Απ\'το κακό στο χειρότερο
Καλημέρα και καλώς σας βρήκα μιας και είμαι καινούριο μέλος.. (αν και διάβαζα από παλαιότερα τα posts σας)
Δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα μου και δεν μπορώ να με χαρακτηρίσω ούτε ανορεξική ούτε βουλημική.
Πριν 3-4 χρόνια οταν ήμουν πιο μικρή ξεκίνησα να ασχολούμαι περισσότερο με την εμφάνισή μου και αποφάσισα να χάσω κιλά.Μετά απο λίγο καιρό που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τισ θερμίδες και περιόριζα τον εαυτό μου στο να καταναλώνω μόνο μέχρι 500 (ana boot camp ειναι η ''δίαιτα''), φανατίστηκα και όταν έτρωγα λίγο παραπάνω έκανα εμετούς.
Αυτό εξελίχθηκε με αποτελεσμα να υπαρχουν μέρες που αφιέρωνα στο να ευχαριστήσω τον εαυτό μου μετά από ενα διάστημα αφαγίας και χάσιμο κιλών, και να φαω μεγάλες ποσότητες φαγητού και μετά να κάνω εμετό
Ποτέ δεν θεωρήθηκα χοντρή από φίλους και γνωστούς, κατάφερα να κρύψω καλά το μυστικό από την οικογένειά μου αλλά φέτος έφυγα φοιτήτρια και το πρόβλημα με ακολουθεί ακόμα..χειροτέρεψε βασικά γιατί αγοράζω ότι φαγητό θέλω, πίνω πολύ αλκοόλ και ως αποτέλεσμα έχω παχύνει!!
Δεν ξέρω τι να κάνω πλέον.Θέλω να χάσω 9 κιλά, γιατί μέσα σε 1 χρόνο απο 40 έφτασα 47, που για να φτασω τα 40, μόνο το στομάχι μου έλειπε να βγάλω στους εμετούς.Τώρα δεν ξέρω πόσα είμαι, υποθέτω 49 αν και ποτέ δεν είχα τοσα και ποτέ δεν άφησα τον εαυτό μου να φτάσω πάνω απο 48..Θέλω να γίνω όπως παλιά, αλλα βασανίζομαι κάθε φορά..Έχω κουραστεί ψυχολογικά τόσα χρόνια και δεν έχω πλεον δύναμη να παλέψω με τηνζυγαριά.
Είμαι 1,60 παρεπιπτόντως και 18 χρονών
Φοβάμαι ότι με το πέρασμα των χρόνων θα βάλω κιλά..
Ηδη δεν βγαίνω έξω γιατι νιωθω πολύ χοντρή
Έχει δοκιμάσει καμία απο εσάς αδυνατιστικά προιόντα?Θέλω να δοκιμάσω άλλα έχω αμφιβολίες
Σκεφτομαι επίσης να πάρω καθαρτικά αλλά δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργούν, μπορεί κάποια να μου πεί μερικά πραγματα απο προσωπικες εμπειρίες;
Ευχαριστώ