Καλημερα!!! Νεα Αρχη και για μενα....
Καλημερα σε ολους!!! , ειμαι η Γερακινα, και εχω περασει απο ολες τις φασεις σχεδον... ημουν υπερβαρη και βουλιμικη (ελπιζω αυτο να αλλαξει..) ημουν ανορεξικη ειχα φτασει μεχρι τα 45 κιλα, και τωρα υποφερω απο κρισεις υπερφαγιας...
το βαρος μου ειναι 69.7 σημερα το πρωι που ζυγιστηκα, και απο σημερα ειπα να κανω μια καινουργια αρχη για μενα γιατι πραγματικα δεν παει αλλο, χαιρομε που ειμαι στην παρεα σας γιατι εδω και κανα μηνα που διαβαζω το φορουν βλεπω οτι υπαρχουν και αλλοι με το ιδια "θεματα" με εμενα και ειδα πως στηριζετε ο ενας τον αλλον !!! το υψος μου ειναι 1.68, και ελπιζω να καταφερω να εχω παλι το βαρος που ειχα στην αρχη της εγκυμοσινης μου 58 κιλ. ειχα παιδευτει πολυ να φτασω σε αυτο το βαρος μεχρι που εμεινα εγκυος και εκει αρχισε να κανει παρτυ το ζαχαροπλαστειο της γειτονιας μου... νομιζα οτι οταν θα γεννησω θα ξαναγινω 58 αλλα τερματισα ακριβως το αντιθετο 83 , anyway με διατολογο και διαδρομο εγινα 60 αλλα παλι παχυνα γμτ... και ειπα μια που εδω στοιριζετε ο ενας των αλλον να στοιριξετε και εμενα , ευχαριστω που με δεχτηκατε !!
Φιλια Γερακινα