Είμαι στην χειρότερη φάση της ζωής μου...
Πραγματικά νομίζω ότι έχω φτάσει στα όρια μου...Έχω φτάσει 53 κιλά(τα περισσότερα που είμουν ever), κάνω υπερφγαγίες 3 φορές την εβδομάδα εδώ και μήνες και τις αλλέσ μέρες παλέυω πραγματικά απλά να τρώω κανονικά προς πολύ...Το προβλημα προφανώς δεν είναι (μόνο) τα κίλα απλά αυτά το αντικατοπτρίζουν..Δεν αντέχω την ζωή μου...πραγματικά...κάνω συνέχεια άσχημες σκέψεις νίωθω ότι θέλω να αυτοκαταστραφώ και πνίγομαι ..έχω μιλήσει στους γονοίς μου αλλά μάτεα νομίζουν απλά ότι περνάω φάση και όταν τους λέω πως νιώθω μου δείχνουν το πόσο στεναχοριούνται και εγώ απλά πρέπει να το παίζω φυσιολογική και χαρούμενη για να μην τους δημιουργω επιπλέον πρόβλημα...στην δουλειά περνάω απαίσια έξι(!!!!!)μέρες την βδομάδα γενικά καλά μου φέρονται εμένα δεν μου αρέσει καθόλου ούτε το αντικείμενο ούτε τα λεφτά ούτε το6ημέρο και δεν θέλω να φύγω γιατί και να κάθομαι σπίτι δεν ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει και αν θα ξαναβρώ σύντομα κάτι.Το αγόρι μου με στηρίζει όσο μπορεί αλλά γενικά στην κοσμάρα του...Δεν αντέχω και το σώμα μου δεν μπορώ με τίποτα να το συνηθίσω...το σιχαίνομαι....Σύγνωμη για το μεγάλο κείμενο...απλά ήθελα κάπου να τα πώ...