ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑΡΑ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΡΜΑΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!! ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΠΑΜΑΤΩ! ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....
Printable View
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΑΡΑ! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΡΙΕΜΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ....ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΡΜΑΩ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ!!!!! ΤΡΩΩ ΟΤΙ ΒΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΛΙΑ!!!! ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΠΑΜΑΤΩ! ΕΙΜΑΙ ΑΔΙΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....
Βρες κατι να κανεις παιξε ενα παιχνιδι στο internet παρε ενα σκυλο.!!!
Τα κατοικιδια ζωα δεν ειναι παιχνιδια.
Δεν σου ειπα να το παρεις για παιχνιδι...να το πηγαινεις βολτα και να ασχολεισε μαζι του!!! κανεις και περπατημα!! βοηθαει...
Α!
Η εμπειρία ένα λέει: Αν αισθάνεσαι κενή, αν ο σύντροφος εξαφανίζεται κι εσύ αγκαλιάζεις το ψυγείο, αντί να μιλήσετε ισότιμα, εξαφάνισέ τον από τη ζωή σου, μπας και δεις άσπρη μέρα. Ξέρω, ξέρω, θα πεις, μα αγαπιόμαστε, ή μάλλον τον αγαπάω, δε γίνεται κλπ, κλπ, αλλά στην πορεία θα δεις ότι σχέση με αυτούς τους όρους δε γίνεται. Δε μπορεί ο ένας να περνάει καλά και ο άλλος να καλύπτεται μέσω της εξάρτησης, προκειμένου να ξεπεράσει μία άλλη εξάρτηση.
εχω και γω μια προταση αλλα τις μπαταριες θα τις παρεις ξεχωριστα
χαχαχαχαχαχαχαχχα..καλοο!!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:Quote:
Originally posted by fae!_prits_:p
Τα κατοικιδια ζωα δεν ειναι παιχνιδια.
Quote:
Originally posted by mitsokolo
εχω και γω μια προταση αλλα τις μπαταριες θα τις παρεις ξεχωριστα
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΠΕΘΑΝΑ!!
Μιτσουκου μουυυυυυυυ εγραψες ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
να σκεφτώ...έγραψες πως είσαι ψυχολόγος κάπου ε??και δεν μπορείς να βρεις το πως και το γιατί για να ορμάς στο ψυγείο?? (δεν θα μιλήσω για το ορθογραφικά γιατι ήμουν τριτοδεσμίτισσα και κάτι με πιάνει όταν τα βλέπω τόοοοσα μαζεμένα) !τους "ασθενείς"¨σου πως τους βοηθάς???Quote:
Originally posted by buterfly.love