Είμαι παχύσαρκη και δεν είμαι καλά.. χικ!
Καταρχάς, καλησπέρα, αν και παρακολουθώ το φόρουμ είμαι καινούρια εδώ, Κατερίνα με λένε και είμαι από Βόλο...
Έχω διαβάσει πολλές ιστορίες, έχω δει πολλές απόψεις.. μπράβο σ' όλους για την προσπάθεια που κάνατε, κάνετε και ελπίζω να συνεχίζετε να κάνετε μέχρι να πετύχετε το στόχο σας..
Από μικρή είχα κάποιο πρόβλημα με τα κιλά, είμαι βλέπετε και ψηλό κορίτσι (1,76) αλλά τα τελευταία 3 χρόνια το κακό παράγινε που λένε.. είναι η στιγμή που το κατάλαβα εγώ...
Ιανουάριος 2010 και είμαι στα περισσότερα κιλά που ήμουν ποτέ... 120.. το πρόσωπο μου είναι μια μπάλα κανονική, λαιμός ανύπαρκτος.. για μέση δε το συζητώ.. ήταν μια συγκλονιστική στιγμή που είδα τον εαυτό μου να είσαι έτσι... τι και αν από το περιβάλλον μου το λέγανε.. ε δεν ήθελα να το καταλάβω.. έλεγα μια χαρά είμαι και σ' όποιον αρέσω... το θέμα είναι όμως ότι δεν άρεσα στον εαυτό μου...
Το α' εξάμηνο το 2008 αν και 100 κιλά είχα σχέση με ένα πολύ καλό παιδί, πολύ όμορφο που ακόμα απορώ τι έκανε με μένα.. αλλά τελικά πρέπει κάποιος άλλος να πιστέψει ότι είσαι όμορφη για να το καταλάβεις και εσύ... το 2ο εξάμηνο χωρίζουμε και απο 105 έφτασε ο γενάρης του 2010 με τα 120 κιλά και τη φρίκη...
Ιανουάριος του 2010 αποφασίζω να αλλάξω διατροφή και να κάνω γυμναστική.. μπαμ σε 6 μήνες ήμουν 110 κιλά και ελαφρώς ανανεωμένη... τα παράτησα όμως και φτάσαμε στο σήμερα στα 112 κιλά αυτές τις μέρες, με στόχο μια τελευταία προσπάθεια να "ελαφρύνω λίγο...
Δεν έχω υποστήριξη δυστυχώς... στο σπίτι ναι... με τους φίλους λίγο δύσκολο.. πάμε για κρέπα.. πάμε για γλυκό.. πάμε σε ταβέρνα.. οι φίλοι σου δεν ειναι αυτοί όμως που πρέπει λίγο να σε βοηθήσουν με το στόχο σου?
Μπήκα στο φόρουμ, ψάχνοντας λίγη βοήθεια, εμψύχωση και για να μείνω προσηλωμένη στο στόχο μου.. αν αποτύχει και τώρα νομίζω είμαι σε αδιέξοδο... θα χαρώ να σας γνωρίσω και να ανταλλάξουμε απόψεις..
Ελπίζω να είστε όλοι καλά, να φτάσουμε όλοι τους στόχους μας αλλά προπαντώς να είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι :)