σε τί σκέψεις ή καταστάσεις καταφεύγετε για να μη σκέφτεστε το φαί?
εγώ κοιτάω καλλίγραμμες ηθοποιούς-τραγουδίστριες και πεισμώνω!
Printable View
σε τί σκέψεις ή καταστάσεις καταφεύγετε για να μη σκέφτεστε το φαί?
εγώ κοιτάω καλλίγραμμες ηθοποιούς-τραγουδίστριες και πεισμώνω!
Ακριβως το ιδιο κανω κι εγω! Ανοιγω τα περιοδικα και χαζευω ολες τις γνωστες εγχωριες και μη και σκεφτομαι οτι δεν ειναι δυνατον ολοι αυτοι να κρατουν τη διατροφη τους κι εγω οχι. Ετσι πεισμωνω οπως ειπες κι εσυ και ξεχναω καθε λιγουρα
εγω οταν κοιταω πχ διασημες δε θελω να σκεφτομαι τι ωραιο σωμα εχει που εγω δεν εχω, γιατι ετσι με πιανει καταθλιψη.
αλλα παρ'ολα αυτα τις ψιλοθαυμαζω απο μεσα μου:rolleyes:
αλλα μην εχουμε προτυπα γυναικες με 20 κιλα κατω απ΄'το υψος τους, καχεκτικες...
ciciliana εννοείται πως οι μοντέλες είναι πρότυπο προς αποφυγή! και μόνο που τις βλέπεις τις λυπάσαι με τα όλα προβλήματα υγείας που παρουσιάζουν...
να είσαι αισιόδοξη!!! τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!
Φανταζομαι οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι η αυτες που θα εχουν ως προτυπο ενα καχεκτικο σωμα. Ομως ενα ωραιο, γυμνασμενο σωμα δεν παυεις να το θαυμαζεις και γιατι οχι να λειτουργει και ως κινητρο για σενα.
καλα... ξανασκέψου το, δεν ειναι κ λιγοι:smirk:Quote:
Originally posted by gkate
Φανταζομαι οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι η αυτες που θα εχουν ως προτυπο ενα καχεκτικο σωμα.
Καλα, ναι δεν εχεις κι αδικο εδω που τα λεμε.
ένας ακόμη τρόπος για να ξεχάσεις τελείως την ύπαρξη της τροφής είναι να κάνεις σεξ... το θέμα είναι ότι μετά θες να φας!
http://i181.photobucket.com/albums/x...cons/laugh.gifQuote:
Originally posted by Evangelia_A
ένας ακόμη τρόπος για να ξεχάσεις τελείως την ύπαρξη της τροφής είναι να κάνεις σεξ... το θέμα είναι ότι μετά θες να φας!
Aααα, πολυ ωραίο τόπικ!
Αλλα ως γνωστόν ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσεις έναν πειρασμό είναι να ενδώσεις! (φτου κακά!)
:wink1::wink1::wink1:
μην ξεχναμε οτι 98% των διασημων συντηρουνται με κοκα....εμεις θελουμε φυσικους κ υγιεινους τροπους....
η γυμναστικη ειναι παντα οτι καλυτερο
:D
Συμφωνώ....Quote:
Originally posted by wannabeskinny
μην ξεχναμε οτι 98% των διασημων συντηρουνται με κοκα....εμεις θελουμε φυσικους κ υγιεινους τροπους....
[img=150x250]http://static.wix.com/media/6623ecade7e0a3475401219cd1815454.wix_mp[/img]
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ ΧΧΑΧΑΧΑQuote:
Originally posted by kwstas01
Συμφωνώ....Quote:
Originally posted by wannabeskinny
[img=150x250]http://static.wix.com/media/6623ecade7e0a3475401219cd1815454.wix_mp[/img]
ΠΕΘΑΝΑ!
Quote:
Originally posted by Evangelia_A
τώρα θα γινω κακια.... αμα νιωθεις εσυ σαν τη φουσκουνιτσα εστιαζεσαι μονο στο σεξ η και σε ότι κατεβασες την ιδια μερα???!!!!!γτ εγω αμα είμαι στα πολυ παχια μου δεν ειμαι τοσο συγκεντρωμενη οσο στα αδυνατα μου.... if tou know what i mean!!!! xXAXAXAXAXA :tumble::tumble::tumble::tumble: