ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ...!!!!
καλησπέρα σε όλους !!!Και εγώ καινούργια εδώ...και είμαι άλλη μια περίπτωση ανθρώπου που έχει κάνει πολλές προσπάθειες να χάσει κιλά....Πρίν 7 χρόνια με μεγάλη πίεση γιαγιάς και μαμάς πήγα σε διαιτολόγο και κατάφερα να χάσω 22 κιλά σε μόλις 6 μήνες....όπως ήταν φυσικό τα κράτησα μόλις 1 χρόνο και τα ξαναέβαλα.απο τότε έχω πάρει 33 κιλά....για να καταλάβετε ήμουν 85 και είχα γίνει 63.Ήμουν πολύ όμορφη,με λάτρευα.....Μετά έβαζα σιγά σιγά και τώρα μετά απο 7 χρόνια είμαι 96....Δεν φαντάζεστε την απελπισία μου...Νιόπαντρη και σχεδόν καταθλιπτική...Ένα ράκος προσωποποιημένο...Τρώω συνεχώς ανεξάρτητα απο το τι ώρα είναι,δεν με πειράζει αν είναι αργά το βράδυ και όταν τρώω κάτι πολύ πολύ νόστιμο λέω "ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ"....Για μερικές τροφές που είναι πεντανόστιμες αξίζει να έχεις κυτταρίτιδα...Βέβαια μόλις φάω και το φαγητό έχει φτάσει στο λαιμό σκέφτομαι "πόσο χαζή είσαι;Τι κατάλαβες τώρα που πήρες 2000 θερμίδες σε ενα γεύμα;"....Θέλω επειγόντως να ξεκινήσω διατροφή γιατί δεν πάει άλλο...Όπου να'ναι θα σκάσει το στομάχι μου.....Ελπίζω να έχω την συμπαράστασή σας γιατί αν περιμένω απο το σπίτι μου άστααααααα βράσταααα......