-
Ακόμα προσπαθώ...
Γεια σας και καλως σας βρηκα. Σας διαβαζω καιρο και σμρ αποφασισα να παρω μερος στις συζητησεις σας... Ειμαι η Αννια και κανω υπερφαγικα επεισοδεια εδω και πολλα χρονια, απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ουσιαστικα. Ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη οπως πολλοι απο εδω μεσα φανταζομαι. Δεν εχω κανενα φοβερο προβλημα με τα κιλα μου, ομως ποτε μα ποτε δεν ημουν στα κιλα που ηθελα. Παραπονο το χω να υπαρξω καποτε στα κιλα που θελω και να μη με νοιαζει το φαγητο, να φοραω τα ρουχα που θελω και να τρωω οσο χρειαζεται. Γυναικεια ματαιοδοξια? κολλημα στο μυαλο? ψυχολογικο προβλημα? ολα μαζι...
Ειμαι σε φαση νεας προσπαθειας απο τις 11 Μαιου. Απο τοτε εχω κανει μονο 1 υπερφαγικο. Προσπαθω να προσεγγισω το ψυχολογικο μου προβλημα και ταυτοχρονα να χασω ολα τα περιττα κιλα μου με διατροφη και ασκηση.. Εχω χασει 3 κιλα απο τοτε και θελω να χασω ακομα 4-5. Δεν ειναι πολλα, ομως με ζοριζουν, ο εαυτος μου με ζοριζει. Ελπιζω μαζι σας να βοηθηθω και να βοηθησω...
-
Μια χαρα ξεκινησες! Μπράβο!Συνέχισε!Υπομονή κι επιμονή!Είναι θέμα μυαλού, να κάνεις δηλαδή την υπέρβαση,γύμνασε το μυαλό σου όπως ακριβώς γυμνάζεις το σώμα σου.Κάθε φορά που θέλεις να φας κτ απαγορευμένο βάλε αμέσως μπροστά σου -νοητά-την εικόνα ΣΟΥ όπως φαντάζεσαι ότι μπορείς να γίνεις ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ!Το έχω κάνει και πιάνει!Επίσης έχω διαβάσει ότι όταν θέλουμε κτ απαγορευμένο, είναι καλύτερα να το φάμε -π.χ. να φας μια μπουκιά ή λίγο τέλος πάντων από το μπισκότο ή ότι άλλο είναι αυτό που σε τρελαίνει-παρά να το απαγορεύεις στον εαυτό σου γτ αν το απαγορεύεις συνέχεια, στο τέλος θα πέσεις με τα μούτρα!Επίσης να τρως πολλή σαλάτα, βοηθάει απίστευτα στο να σου ρυθμίζει την όρεξη καθώς σε κρατάει χορτασμένη για περισσότερη ώρα και να σου φτιάχνει τη διάθεση καθώς ιδιαίτερα τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά έχουν βιταμίνες του συμπλέγματος Β που βοηθούν το νευρικό σύστημα και κατά συνέπεια σου φτιάχνουν ΚΑΙ τη ΔΙΑΘΕΣΗ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!αρκεί μόνο να το πιστέψεις ΕΣΥ!
-
Σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου, να εισαι καλα. Η αληθεια ειναι οτι τις προηγουμενες μερες ξανακυλησα στα υπερφαγικα και ψυχολογικα δεν ημουν και στα καλυτερα μου. Ξαναξεκινησα απο χθες. 5 ρημαδοκιλα θελω να χασω , ποσο δυσκολο μπορει να ειναι πια? Θελω αυτο το καλοκαιρι να απαλλαγω και απο τα υπερφαγικα και απο αυτα τα κιλα, μπορει να γινει ευκολα με εναν μαγικο τροπο? Αντε να δουμε παλι...
-
Καλημέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!!!! Ο μαγικός τρόπος που ψάχνεις μάλλον είναι μέσα σου, ψάξε εκεί να τον βρεις κι όλα θα πάνε πολύ πολύ καλα!!
-
αν σου δινει κουραγιο αυτο, σου λεω μεσα απο την ψυχη μου οτι σε θαυμαζω απεριοριστα!!!!