θέλω να το ξεπεράσω help...
Γειας σας είμαι 19 χρονων (αγόρι) αντιμετοπιζω ενα πρόβλημα και χρειάζομαι βοήθεια
Είμαι 1.80 και 77 κιλά (που θεωρούνται λίγα) και προφανώς λόγο γονιδιων (δεν μπορώ να δώσω άλλη εξήγηση) εναποθέτω όλο το λίπος στα ποδια
Δηλαδή η κοιλια μου είναι τελείως επίπεδη, τα χερια μου είναι σαν ενός κοριτσιού οι γάμπες μου επίσης, αλλα από το γόνατο και πάνω και από την μεση και κάτω είμαι χαλια-φουλ στο λίπος σαν κυτταρίτιδα
Πραγματικά δυσκολεύομαι να δεχτω τον εαυτό μου έτσι, δεν μπορώ να ντυθώ σωστά, νιώθω πως όλοι ''κοιτάν'' τα υπερβολικά φουσκομενα ποδια μου και οπίσθια μου, και κλείνομαι συνεχεια στον εαυτό μου, αποφεύγω τις παρέες και τα κορίτσια
Φοβάμαι να το πω παρα έξω γιατί δεν θα με καταλάβει κανένας (πραγματικά το ξέρω πως είναι κάτι ασήμαντο σε σχέση με αλλα προβλήματα, αλλα εμενα με έχει στοιχειώσει)
Έχω προσπαθήσει να κάνω γυμναστική αλλα δεν βλέπω αποτελέσματα και πραγματικά χάνω το ενδιαφέρον μου
Επίσης τώρα τελευταία δεν έχω όρεξη και για φαγητό- νιώθω πως θα ξεράσω εάν φάω και αισθανομαι πολύ χαλια
Τι να κάνω ρε παιδιά, είμαι Θεσσαλονίκη φοιτητής (με της παννεληνιες ευτηχως τα πήγα πολύ καλα και είμαι στην σχολη που θέλω) θέλω να δεχτώ τον εαυτό μου έτσι και εάν στην πορεια αλλάξει κάτι θα χαρώ αλλα δεν μπορώ άλλο πια να ανθυποβαλομαι για το κόλο είδωλο μου στον καθρέφτη και να χάνω την ζωη μου
Πείτε μου καμια γνώμη ευχαριστώ