Δεν ξερω τι να κανω...........
Γεια σας......ειμαι καινουργια στην παρεα σας κ θα ηθελα να μοιραστω το προβλημα μου...ειμαι χαλια ψυχολογικα.θα θελα την γνωμη σας.ας αρχισω λοιπον......
Ειμαι 19 χρονων κ σπουδαζω στην αθηνα .ζω με την μητερα μου κ τον πατριο μου μαζι 9 χρονια απ οταν χωρισανε οι δικοι μου που μουν πολυ μικρουλα........ομως η μητερα μου κ ο πατριος μου χωριζουν κ η μητερα μου θα παει να μεινει καπου πολυ μακρυα κ εγω δεν μπορω να παω μαζι της διοτι δεν θα μπορω να πηγαινω σχολη....ειναι παρα πολυ μακρυα..........ο πατερας μου εξαφανισμενος..........λευτα δεν υπαρχουν να νοικιασουμε καπου εδω σπιτι........η να μεινω μονη μου......εχω απελπιστειι δεν ξερω που να παω,που να μεινω,,,,,,,κ να αφησω τη σχολη?????????αποκλειεταιιιιι� �ι ειναιιι το ονειρο μου να τελειωσω κ να πιασω δουλεια γιατι αυτο που σπουδαζω το θελα παρα πολυ...μεχρι τελη του αλλου μηνα πρεπει να χω βρει μια λυση γιατι η μητερα μου φευγει.....εχω κ το αγορι μου απο την αλλη πλευρα,ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος μου κ αυτος σπουδαζει αθηνα κ μενει με τους γονεις του σ ενα μικρο σπιτακι.......κ δεν θελω να παω να μεινω μαζι τους,να τους φορτωθω...κ τι θα πουν κ οι δικοι του?δεν ξερω ειλικρινα καθολου τι να κανω...........αρχιζει κ η εξεταστικη τωρα κ εγω θα μαιιιιιιι σαν μια βαλιτσα που θα πρεπει να πγαινει περα δωθε.....