Γεια σας εδω και 1 μηνα περιπου ειμαι με καπιον αντρα τον οποια γνωρησα στο ιντερνετ και δυστηχος το πρωτο μας τραντευου ηταν στο νοσοκομειο που επαθε εφραγμα.
Ειχαμε κανονισει να συναντηθουμε για καφε αλλα 1 μερα πριν επαθε αυτο το πραγμα με αποτελεσμα να συναντιθουμε στο νοσοκομειο.
Το προβλημα ειναι οτι ενω εχω κανει 20 σχεσεις μετα τον χωρησμο μου με κανεναν δεν ταιριαξα γιατι ολοι σκεφτονταν μονο να περνανε καλα και οχι κατι παραπερα.
Αυτος ομως μου ξεκαθαρησε οτι ειναι ανθρωπος που νιωθει εντονη μοναξια απο τοτε π χωρησε και αυτος και οτι θελει μια σωστη και σοβαρη σχεση.
Και νιωθω καπως πιεσμενη γιατι με παιρνει καθε 5 λεπτα τηλεφωνο και με πιεζει να μηλαμε για το μελλον μας το που θα μηνουμε κλπ.
Θελει να μεινουμε σπιτι του ενω ακομα καλα καλα δεν γνωριζομαστε μου λεει να παω να μηνω μαζι του και του λεω συνεχεια να μην βιαζετε.Φενεται πολυ καλος ανθρωπος να μου πεις ολοι καλοι φενονται αρχηκα και μου δινει οτι θελω σε μια σχεση πολυ ενδιαφερον και γλικολογα.αυτα.τι εχετε να πειτε θα μου βγει σε καλο η θα χωρησω και με αυτον?