Και τα υπερφαγικά καλά κρατούν
Καλημέρα. Είμαι το κουκούτσι (βλέπε topic:sok).
Μετά το σοκ λοιπόν, ένιωσα πιο δυνατή, άρχισα να σκέφτομαι θετικά, να μιλώ σε όλους για την αισιοδοξία μου, να είμαι ήρεμη και να χαμογελάω (όπως παρατήρησε ακόμα και η μαμά μου στην οποία κρύβω επιμελώς το πρόβλημά μου και παίζω το ρόλο μου για να μη με καταλάβει). Εδώ και 2 βδομάδες λοιπόν έχω σταματήσει τους εμετούς, όσο κι αν έχω φάει, όσο κι αν έχω φουσκώσει, όσο κι αν κοντεύω ώρες ώρες να σκάσω δεν έχει περάσει ούτε για ένα δευτερόλεπτο η σκέψη πως εγώ θα κάνω πάλι εμετό. Όλα καλά με αυτό και νιώθω πολύ περήφανη.
Όμως τι γίνεται με τα υπερφαγικά; Ακόμα κι αν πια δεν είναι τόσο συχνά, ακόμα κι αν δεν περιέχουν τόσο πολύ φαί όπως πριν, γιατί δεν μπορώ να τα κόψω. γιατί ενώ νιώθω καλά και αισιόδοξη με όλα , και μέσα στη βδομάδα πέφτω 2 κιλά, ξαφνικά έρχεται το σκ, τυχαίνει κάτι να φάω και μετα ακολουθούν υπερφαγικά για 2 μέρες, με αποτέλεσμα να ξεκινάω πάλι απο την αρχή. Να παίρνω τα κιλά και να τα ξαναχάνω και να τα ξαναπαίρνω. Και το κακό, να μη μπορώ να βρω μια εξήγηση γιατί την κάνω αυτή τη χαζομάρα, αφού μετά από χρόνια έχω αρχίσει και νιώθω καλά.
Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει κάτι για να με βοηθήσει...
Δεν θέλω να πέσω πάλι, έχω κουραστεί