ποιό είναι το απωθημένο σας ;
ολοι εχουμε ενα... η και παραπανω απωθημενα
πρωσοπικα να σας πω την αληθεια με το βαρος που ειχα, ηταν αρκετα, για μερικους ισως τα πιο απλα και καθημερινα, για μενα φανταζαν απιαστα ομως.. οπως το να παω για ενα καφε εξω χωρις να με νοιαζει τι καρεκλες θα εχουν και ΑΝ θα με χωρεσουν ή να κατσω σταβροποδι, αυτο δε .. τρελλο απωθημενο... πολλες θα με καταλαβουν..να παρω ενα ποδηλατο και να βολταρω να κανω καταδησεις, να παρω το διπλωμα για tattoo & piercing
Ολα αυτα λοιπον τα εθχα βαφτισει ''απωθημενα'' γιατι παντα μεσα μου πιστευα οτι δεν θα γινουν ποτε πραγματικοτητα λογω κιλων.Εκλεινα τα ματια και ονειρευομουν οτι καθομαι σταβροποδι! οτι πηγαινω για ψωνια με το ποδηλατο! οτι καω καταδυσεις!
εκανα ονειρα να γινω μανουλα, νομιζα οτι δεν θα το καταφερω ποτε, εκανα ''σχεδια'' πως θα ειμαστε οι 3 μας κλπ.
ετουτη τη στιγμη που γραφω, εχω ανατριχιασει και εχω συγκινηθει γιατι με κοπο και θεληση ολα τα παραπανω εγιναν πραγματικοτητα, τα πιο τρελλα μου ονειρα και απωθημενα εγιναν πραγματικοτητα. τωρα πλεον κλεινω τα ματια ονειρευομαι την πραγματικοτητα μου, και χαμογελαω, πολλες φορες κλαιω απο χαρα μονη μου, ετσι στο ασχετο :)
Λοιπον οκ εχω και πιο ''ρηχα'' απωθημενα αλλα αυτα πλεον ειναι στον αφρο, ετσι για να υπαρχει μια γλυκια προσμονη παντα, και να μην εγκαταλειπουμε τις δυναμεις μας, να υπαρχει κατα βαθος παντα ενα κινητρο, μια σπιθα, μια αγωνια βρε παιδι μου στο να παλεψουμε για εμας...
Ποιο ειναι το δικο σας απωθημενο?
ελατε να τα συζητησουμε να ανοιξουμε τις καρδεις μας, που ξερετε? μπορει να γινουν πραγματικοτητα! :D