καινουργια στο φορουμ, παλια στο προβλημα..
Ειχα πριν ενα χρονο προφιλ εδω.. τοτε που νομιζα οτι το ελεγχω... μετα σταματησα να γραφω για το προβλημα μου και εφοσον κανεις δεν το γνωριζει προσποιουμαι και γω η ιδια οτι δεν υπαρχει..
Πλεον νιωθω οτι δεν παει αλλο.. και δυστυχως δεν το λεω για την υγεια μου, αλλα γενικα για καθε τομεα..
εδω και μηνες δουλευω για να τρωω.. ξοδευω πανω απο 20ευρω τη μερα σε φαγητο που καταναλωνω και βγαζω 3,4,5 φορες την ημερα.. και δε λεω να χορτασω! τοση λαιμαργια δε φανταζομουν ποτε οτι μπορει να κρυβει ενας ανθρωπος.. το στομαχι μου εχει ανοιξει τοσο που τρωω περισσοτερο απο τον πατερα μου που εινια 120 κιλα, και επειδη κανω εμετο συνεχεια παραμενω 58..
ειναι τραγικο...πριν το προβλημα ημουν στα ιδια κιλα..τωρα μου φαινεται σαν ουτοπια.. θυμαμαι ομως ποσο δυσκολευομουν και βασανιζομουν,ολη μερα σκεφτομουν οτι δεν πρεπει να φαω οσο θελω..τωρα τρωω οσο θελω, και νομιζα πως εχω βρει την ισορροπια μου..τι παρανοια...
ετοιμαζομαι για επεισοδιο, και προκυπτει εξοδος.λεω οχι. ερχεται καποιος σπιτι μου,εχω νευρα. μου μιλαει καποιος στο νετ, κανω log out. θελω τη μιση μερα δικη μου,μονη μου,μονο για να τρωω..
και μετα πηγαινω στη σχολη,πηγαινω στη δουλεια, βγαινω και περναω καλα.. ειμαι μια διχασμενη προσωπικοτητα..
τωρα ημουν εξω και περνουσα καταπληκτικα..
πριν ερθω σπιτι ξοδεψα ποσα λεφτα μονο για να φαω...τωρα το στομαχι μου ειναι τοσο σκατα που ορκιζομαι οτι δε θα ξαναφαω ποτε! μεσα σε δεκα λεπτα ειμαι ικανη να ξανακανω βουλημικο για 5η φορα σημερα,μπορει και 6η,δε μετραω καν..
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ.. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗς ΖΩΗς ΜΟΥ???