Quote:
Originally posted by konina
εχω κανει πολυ καιρο προσωπικη θεραπεια οποτε μπορω πλεον να ξερω γιατι κανω τι... οποτε ναι το πεισμα βοηθησε πολυ και το οτι εννοειται χαλαρωσα με τις δουλειες που ειχα βαλει στο κεφαλι μου.... τι εκανα για την διαιτα???? περασα το Πασχα μου οσο καλυτερα μπορουσα χωρις στερησεις και Δευτερα του Πασχα αρχισα διαιτα.... ουσιαστικα ομως.... τι θελω να πω.. ειχα ζυγαρια ακριβειας, ξερω κ απο διαιτες απο παλιοτερες αποτυχημενες προσπαθειες, αγορασα εναν λιπομετρητη, πηρα τη μεζουρα μου και καθε βδομαδα ζυγιζομαι, μετριεμαι πατοκορφα (λιπος, νερο, κοιλια, περιφερεια) εκτυπωνω τα αποτελεσματα με διαιτα ακριβειας για ολη τη βδομαδα (πχ δεν γραφω λαδερο, γραφω σπανακορυζο) την τοιχοκολο στο ψυγειο και σειρα εχει το σουπερ μαρκετ.... ψωνιζω οτι θελω για ολη την βδομαδα ωστε να μην αλλαξω τιποτα.... οποτε πλεον με εχω στριμωξει κ δεν μου αφηνω περιθωρια....αα!!! επειδη κανω κ τις παρασπονδιες μου εχω κοντα και εναν θερμιδομετρητη ωστε να το συμμαζευω κοβοντας απο αλλου.... :cool:
επιπλεον με βοηθησε παρα πολυ το οτι συμμετεχω στο φορουμ και μιλαω με ανθρωπους που εχουν τις ιδιες δυσκολιες με μενα....
πολυ ενδιαφεροντα ολα αυτα.