Δεν ξέρω,αν ταιριάζει εδώ,αλλά τέλος πάντων..
Ξέρω πως αυτό το σάιτ είναι άνω των 18,αλλά δεν είχα που αλλού να τα πω.Είμαι 13,1.65 ύψος και 75 κιλά.Ποτέ δεν υπήρξα λεπτή,πάντα ήμουν τσουπωτή και γεματούλα.Αλλά όταν ήμουν μικρή δε με ένοιαζε η εμφάνισή μου.Τώρα πια έχω εμμονή με την εμφάνισή μου.Δεν κάνω δίαιτες και τέτοια,απλά μισώ το σώμα μου.
Τώρα το καλοκαίρι δεν φοράω ούτε σορτσάκια,ούτε φορέματα όπως παλιά.Φοράω μακρία παντελόνια γιατί απλούστατα ντρέπομαι πάρα πολύ για το σώμα μου.Τιραντάκια και στενές εφαρμοστές μπλούζες ούτε για αστείο.Με αποτέλεσμα βέβαια να υποφέρω από τη ζέστη.Έχω φτάσει στο σημείο να σκανάρω την κάθε κοπέλα που περνάει από δίπλα μου και να κοιτάω την κοιλιά της,το στομάχι της.Νιώθω πολύ άσχημα για τα κιλά μου.Ντρέπομαι τόσο πολύ.Όταν κάποιος μου λέει να αδυνατήσω λιγάκι,όχι από κακία αλλά από αγάπη με πιάνουν τα κλάμματα και θέλω να εξαφανιστώ.Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη βλέπω μια άσχημη χοντρή έφηβη που κλαίει τη μοίρα της.Δεν αντέχω άλλο.Μου αρέσει να τρώω αλλά δεν κάνει.
Είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι κάτι τέτοιο με οποιονδήποτε.Ούτε στις φίλες μου,ούτε στους γονείς μου δεν μιλάω για αυτό.