ταχυκαρδια κατα/μετα το φαγητο
γεια σε ολους. ειμαι πρωτομαστορας στα "υπερφαγικα" βεβαια οταν μπηκα στο σαιτ εδω καταλαβα οτι αυτο που εκανα ηταν βουλιμικο επεισοδιο χωρις εμετους. εν παση περιπτωση χρειαστηκα να διαγνωστω με διαβρωτικη γαστριτιδα/οισοφαγιτιδα για να σταματησω. εχω 9 μηνες να κανω και ευχομαι να μην ξανακανω. αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως ειναι ψυχολογικο η οργανικο αλλα πολλες φορες οταν τρωω η μετα ανεβαζω παλμους, οχι βεβαια στο θεο αλλα νιωθω το μπουπ μπουπ οπως οταν εκανα τα υπερφαγικα. αποτελεσμα να φοβαμαι εδω και λιγες μερες να φαω, γιατι ενω γυμναζομαι περπαταω 1.5 ωρα την ημερα και γενικα εχω καλους σφυγμους/πιεση οταν τρωω ανεβαινουν και δεν μου αρεσει. αν εχει τυχει σε κανεναν σας θα ηθελα να το ακουσω. φιλια
kalispera,exo kanei olikh afairesi xolis prin 5xr. eimoyn maniaki kapnistria ,polloys kafedes k.l.Prin 1xr. epatha ena episodio meta to fai (moydiasma,taxykardia 154 palmoi,lipothimia)epixirisa na kano emeto gia na elafrino to stomaxi moy k ebgala mo
Quote:
Originally posted by ton76
tini εχω υποθυροειδισμο hashimoto που οντως καμια φορα τρελλαινεται και ενω υποτιθεται οτι ειμαι υπο βγαζει ξαφνικα πολυ ορμονη και εχω συμπτωματα οπως τρεμουλο , ταχυπαλμιες.
λες να ειναι πανικος? μπορει κ να μην το εχω συνειδητοποιησει. πριν καιρο καθε Σαββατο παντα το πρωι δεν ξερω γιατι παθαινα κριση πανικου . μα καθε Σαββατο πιστο και δεν ξερω γιατι.
θα το κοιταξω ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας ολους.
ευχαριστω απο καρδιας