Όταν τα 2 γίνονται 4, τα 4 γίνονται 8 κτλ
Σας παρακολουθώ χρόνια...κάποιες φορές είχα γράψει και το πρόβλημα μου...την υστερία μου γύρω από 4-5-6-7 περιτά κιλά που μου έκαναν τη ζωή κόλαση...Ο κόσμος όλος γυρνούσε γύρω από τη ζυγαριά, η αξία μου ως άνθρωπος ήταν τα κιλά μου, έβλεπα κορίτσια αδύνατα να τρώνε σε εστιατόρια, να τις κρατούν αγκαλιά οι σύντροφοι τους κι έλεγα "να για αυτές είναι το έξω, να κοίτα πως τις έχει ο φίλος τους"...Και η υστερία καλά κρατούσε, άλλαζα διαιτολόγους συνέχεια και αφού έκλεισα από την πόλη μου επισκέφθηκα και την Αθήνα...για 5 κιλά...Κάπου χωρίς να το καταλάβω η ζωή μου είχε γίνει -δίαιτα-υπερφαγικά επεισόδια-αλλαγή διαιτολόγου ξανά δίαιτα κ.ο.κ. Κάπως έτσι τα κιλά άρχισαν να ανεβαίνουν πολύ και η αυτοεκτίμησή μου να πέφτει με τους ίδιους ρυθμούς...ταυτόχρονα ένιωθα τόσο κουρασμένη για δίαιτα, και έμεινα στην υπερφαγία...Σα να μην υπήρχε αύριο...Delivery γλυκά, αηδίες γενικότερα...από 64 έφτασα 70 μετά 78 μετά 80, 82 τώρα πια 89...Είπα τέλος, δεν θα δεις το 90 στη ζυγαριά...Σήμερα είδα το 87, κάτι είναι κι αυτό...χωρίς δίαιτα, απλά προσπαθώ να κόψω τις αηδίες, χωρίς να σημαίνει ότι κάνω σωστή διατροφή...Σας γράφω την ιστορία μου, μήπως και βοηθηθεί κάποιος, μήπως κάποιος βλέπει βουνό τα 4, 5 10 κιλά του, να μη φτάσει εδώ που είμαι εγώ...Γιατί κι εγώ έβλεπα παχύσαρκους ανθρώπους γύρω μου και είχα την ηλίθια αίσθηση πως ξαφνικά ένα πρωί ξύπνησαν 90, 100 κιλά κ.ο.κ. Μέχρι που πήρα κι εγώ τη μέτρηση του παχύσαρκου από τη διαιτολόγο μου, μέχρι που είδα μια ντουλάπα ρούχα να μην μου κάνουν και να φοράω μπλούζες του άντρα μου...