το σκανερ-ζυγαρια της ζωης μου..
Δεν με δεχεται, μαλλον δεν κανει να βρισκομαι στο οπτικο του πεδιο, του χαλαω την εικονα,μαλλον , θα πρεπει να κινουμε σαν το φαντασμα μεσ το σπιτι, για να μην με πετυχει ο στοχος απο εκεινο το εξελιγμενο'' σκανερ- ζυγαρια'' που εχει ενσωματωμενο στη ματια του, και καθε φορα που με σκαναρει βγαζει ωσ αποτελεσμα ενα σωρο καβγαδες και ενα σωρο απο προτασεισ του στυλ ''γιατι βρε κοριτσι μου? παχυσαρκο εχεις γινει, δεν το βλεπεισ και μονη σου''! σιχαινομαι το καλοκαιρι και την παραλια δεν μου ταιριαζουν, νομιζω πως το'' σκανερ'' πιανει καλυτερα το καλοκαιρι.. νομιζω οτι ποτε δεν θα καταφερω να το κοροιδεψω,ειναι παντου, εκει για να με κρινει, ειναι αλαθητο και σκληρο, με κανει να κλαιω και σιγουρα δεν με κανει καλυτερη..το σκανερ δεν εχει συναισθηματα, δεν πιστευει σε ψυχολογους ''οι ψυχολογοι'' λεει ''πως ειναι μια ειδικοτητα που εχει ανακαλυφθεί για να την πιστευουν οι βλακες και να αφηνουν τα λεφτα τους,δεν υφισταται ποτε προβλημα, ειναι μονο κερδοσκοπικο το ζητημα''. Καλο μου σκανερ πασχω απο επεισοδιακή υπερφαγια και τασεις βουλιμιας, οχι, οχι σε παρακαλω μην μου λες οτι αυτα ειναι βλακιεσ,οχι πιστεψε ο μονοσ τροπος να αλλαξω δεν ειναι ραψω το στομα μου, να για τρεψω την ψυχουλα μου πρεπει.. Γιατι μου λεσ πως ειμαι απλα κοιλιοδουλη? οχι θελω να αλλαξω, αλλα απο μεσα προς τα εξω. Μην με κρινεις σκανερ μου τοσο σκληρα, μην με ωθησεις να ξανακανω εμετο,μην με ξαναχτυπησεις οπως τοτε που ημουν 9 γτ πηρα κιλα.. καταλαβε με αποδεξου με, οχι,οχι μην μου γυρνας το κεφαλι.... εγω σ αγαπαω...