-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.............
ΜΕΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ........ΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΝΕ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ...ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ !!!
ΕΙΜΑΙ 32 ΧΡΟΝΩΝ 1,72 ΥΨΟΣ ΚΑΙ 119 ΚΙΛΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ..ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ??
-
elizaasian, καλημερα και σε σενα και καλή επιτυχία σε ό,τι αποφασίσεις. Από όσα ακούω και μαθαίνω, το δακτυλίδι είναι μια μέθοδος που με τα χρόνια εφαρμογής του έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα σε αρκετό κόσμο, μόνιμους εμετους, παλινδρομήσεις, καούρες, χαλάρωση δακτυλίου που σε ξαναβάζει μέσα για σφίξιμο του, "πέτρωμα" του δακτυλιου, πολλά παιδιά από το φόρουμ, που είχαν δακτυλίδι και άπειρα προβλήματα, το αφαίρεσαν και προχώρησαν σε άλλου τυπου επέμβαση. καλό είναι να το ψάξεις πριν κανεις οτιδηποτε και φυσικά να δεις τι θα σου προτεινει ο γιατρος που θα σε αναλαβει. Αν είναι σωστός, θα σου κάνει την επέμβαση που ταιριάζει σε σενα προσωπικά. Ο καθένας μας είναι ξεχωριστή περίπτωση.
-
monahoiot, σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.
εχω διαβασει και εγω κατα καιρους διαφορα για τον δακτυλιο αλλα αυτη η ξαφνικη αποστροφη ΟΛΩΝ των γιατρων με εντυπωσιαζει !!! τοσα χρονια γινεται αυτη αυτη η επεμβαση τωρα ανακαλυψανε οτι δεν ειναι καλη.......μηπως το μανικι ειναι πιο ακριβο και τους συμφερει ???
τελος παντων οπως και να εχει το θεμα ειναι οτι εχουν ξεφυγει λιγο και στις οικονομικες τους απαιτησεις !!!!
θα μπορουσες να με βοηθησεις,εχεις ακουστα κανεναν γιατρο σε δημοσιο νοσοκομειο?
-
-
ΧΙΛΙΑ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΘΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΠΟΥ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 2U2?
-
Πάνω δεξιά στην οθόνη σου, κάτω από το Last active: 22/8/11 στις 13:09, θα δεις 1 new message, πατάς πάνω και σου εμφανίζεται το μνμ που σου εγραψα ιδιωτικά
-
Επίσης ελιζακι, μη γράφεις με κεφαλαια, στον κοσμο των φορουμ και του ιντερνετ, ειναι σαν να φωναζεις!
-
χι χι χι.........κομεννα τα κεφαλαια !!!!!!!
-
elizaasian καλώς ήρθες στην όμορφη παρέας μας!
Θα σου πω τη δική μου εμπειρία με τον δακτύλιο,είχα βάλει πρίν τέσσερα χρόνια, στην αρχή πηγαίνανε όλα καλά, ήμουνα 130 κιλά!
Καθώς έφευγαν τα κιλά γλίστρησε κ εκεί άρχισαν τα προβλήματα, καμία ποιότητα ζωής, δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ γιατί είχα παλινδρομήσεις, είχα φθάσει στο σημείο να μην τρώω όλη μέρα κ να έχω παλινδρόμηση στα γαστρικά υγρά του στομάχου!!!!!!!!!!
Τελικά τον έβγαλα γιατί είχα φοβηθεί πως θα πέθανα κ όταν ο γιατρός είπε να τον βάλουμε στη θέση του δεν ήθελα!!!!
Δεν θέλω να σε τρομάξω απλά σου λέω τη δική μου εμπειρία!!!
Τώρα όσον αφορά γιατί κάποιοι γιατροί επιλέγουν κάποιες μέθοδοι θα σου πω πως παίζονται μεγάλα συμφέροντα.....................
-
καλως σας βρηκα break............
τωρα μου εκανες την καρδια περιβολι..............
ουφ ουφ....πραγματικα θα σκασω απο το αγχος !!!!!
δεν μπορει καποιος να μου πει ποιο χειρουργειο ειναι το καλυτερο?????
βεβαια σε 2 ιατρους που εχω παει μου εχουν πει για μανικι αλλα φοβαμαι πολυυυυυ
και πιο πολυ την ναρκωση !!!
-
Ελιζα καλώς ήρθες δεν μπορώ να σου πω ποια μέθοδος είναι κατάλληλη για εσένα αλλά αναρωτιέμαι λές πως φοβάσαι την νάρκωση,είτε κάνεις δαχτύλιο είτε μανίκι,είτε μπαι-πας η νάρκωση υφίσταται;) θα σου έλεγα να μην την φοβάσαι,εγώ μπήκα στο χειρουργείο και πριν με κοιμήσουν γέλαγα και έκανα χαβαλέ με την αναισθησιολόγο να σε απασχολεί κυρίως το να επιλέξεις την σωστή και κατάλληλη μέθοδο για εσένα!επειδή αναρωτιέσαι για την ξαφνική μεταστροφή των γιστρών ....αφενός το μανίκι είναι το καινούριο "φρούτο" (όπως κάποτε πρότειναν σε όλους τον δαχτύλιο,τώρα προτείνουν το μανίκι)αφετέρου με τα χρόνια προέκυψαν διάφορα προβλήματα είτε με την εφαρμογή του ,είτε με τα μη αναμενόμενα αποτελέσματα Και φυσικά πιστεύω πως υπάρχουν και οικονομικοί λόγοι που οι γιατροί πλέον προτιμούν το μανίκι.Ότι και να αποφασίσεις καλά αποτελέσματα να έχεις!
-
Το ιδανικό χειρουργείο είναι αυτό που ταιριάζει εξατομικευμένα στον κάθε ασθενή.Αυτό εξαρτάται από το δμσ,από τις διατροφικές του συνήθειες,από τον αν υπάρχουν συνοδές παθήσεις και άλλα.
Οι μη έχοντες παιδεία στην παχυσαρκία,πριν μερικά χρόνια πρότειναν το δακτύλιο γιατί έτσι βόλευε.Καλές απολαβές,ευκολότερη τεχνικά επέμβαση εν σχέση με τις άλλες,αλλά παρέλειπαν να πουν τα μείον-ότι δεν πρέπει να τσιμπολογάς,να τρως γλυκά κτλ- Έτσι μαζί με τα υπόλοιπα προβλήματα που είχε,οδήγησαν τους ανθρώπους σε 2ο χειρουργείο και αλλαγή τύπου επέμβασης.
Οι παρακάμψεις προυπήρχαν όλων των επεμβάσεων και έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου για όποιον ασθενή έχει ένδειξη γι αυτού του είδους την επέμβαση.
Πριν 5-6 χρόνια προέκυψε η σληβ,αποδοτικότερη του δακτύλιου μεν,αλλα δεν ταιριάζει σε όλους.Πάλι στο βωμό του χρήματος-οι ιδιώτες γιατροί -και μάλλον σε κακή εκτίμηση και γνώση οι δημόσιοι-προτείνουν σχεδόν σε όλους σληβ,κουτσοί,στραβοί στον ʼγιο Παντελεήμονα...Δεν είναι έτσι τα πράγματα...Έτσι,σε μερικά χρόνια,όσοι δεν ταίριαζαν για τη σληβ και τους κατεύθυναν εκεί για ιδιοτελείς λόγους,θα υποβληθούν πιθανόν σε 2ο χειρουργείο(όπως έχει ήδη γίνει άλλωστε σε κάποιους)
Δεν σημαίνει ότι επειδή πχ 3 γιατροί λένε σληβ,ταιριάζει όντως αυτή.Γιατί αν και οι 3 είναι φασονατζήδες για σληβ,αυτό θέλουν να 'πουλήσουν'
Ακόμη και να ταιριάζει αυτή,δεν την κάνουν όλοι σωστά τεχνικά-για άλλους λόγους-με άσχημα αποτελέσματα μετά στην απώλεια βάρους.
Και φυσικά,στο τέλος,πάντα φταίει ο 'κακός ασθενής' που δεν υπακούει στις εντολές,ποτέ ο 'κακός' γιατρός...
-
καλησπερα aggeloydaki kai stelio,
σας ευχαριστω για το καλωσορισμα και την βοηθεια σας. πραγματικα μου δινετε πολυ κουραγιο ωστε να συνεχισω την αναζητηση μου !!!! να σας πω και τι επαθα πριν μια ωρα...............ειδα μια φιλη που ειχα να την δω 1 χρονο,μονο που δεν την γνωρισα.............εχει χασει 60 ολοκληρα κιλα...ο τροπος? γαστρικο μανικι !!!!
ουφ ουφ...εγω τι θα κανω??????
-
Επίσης τα αποτελέσματα εκλογής σωστής ή μη μεθόδου και εκτέλεσης εκάστου χειρουργού,φαίνονται μετά από 3-4 χρόνια.Στην αρχή ότι και να κάνει κάποιος χάνει κιλά,το μετά είναι,όταν ο οργανισμός συνηθίσει και επανέρθει από το σοκ που έχει υποστεί
-
καλημέρα σε ολους.................
λοιπον παιδια το αποφασισα.........θα βαλω δακτυλιο !!!!!!!!!!
εχει βαλει κανεις απο εσας? καμια αποψη?