Εύχομαι να πάνε όλα καλά αλλά έχω απογοητευτεί
Γειά σας,
Τι κάνετε; Να σας πω κι εγώ την ιστορία μου!!! Λοιπόν, είμαι πλέον 95,5 κιλά, και όλο κάνω δίαιτα και την σταματάω! Ένας λόγος που δεν την κρατάω είναι ότι πέρυσι έκανα δίαιτα αλλά δεν έχανα λόγω ότι παίρνω κάποια φάρμακα και ο δεύτερος λόγος είναι ότι θεωρώ το φαγητό την καλύτερη απόλαυση(μιας και σεξ δεν κάνω). Οι δύο λόγοι αυτοί, με έχουνε σκοτώσει συνεχώς λέω θα κάνω δίαιτα και το μόνο που κάνω είναι να νιώθω τύψεις και χάλια με τον εαυτό μου και τελικά να μένω στα ίδια κιλά ανα διαστήματα και να ανεβαίνω κάθε χρόνο. Τι μου προτείνετε να κάνω; Τώρα το καλοκαίρι κάνω και κολύμπι αλλά δεν φαίνεται να βοηθάει καθόλου.....Τρώω συνολικά 1400 θερμίδες απλά μετράω και τρώω από τα πάντα. Σήμερα έφαγα παραπάνω λόγω ότι πείναγα, αλλά έκανα και κολύμπι παρόλα αυτά δεν πιστεύω να χάσω γιατί παίρνω φάρμακα όπως σας είπα. Θα μου προτείνατε να συνεχίσω το κολύμπι; (Σκέφτομαι να γραφτώ κολυμβητήριο) Ή να το σταματήσω επειδή ανοίγει την όρεξη; Περπάτημα δεν μπορώ. Ευχαριστώ για την προσοχή σας, και εύχομαι να μου δώσετε κουράγιο!