Quote:
Originally posted by sokalataki29
Γεια σας και παλι,ξαναγραφω με μεγαλη χαρα καθως ο πρωτος μου στοχος επετευχθη!Ξεκινησα την προσπαθεια μου στα μεσα Ιουλιου με 85κιλακια. Σημερα ειμαι 78!Δεν ακολουθω καμια ιδιαιτερη διαιτα η διατροφη,τρωω το πρωι κανενα κριτσινακι με γαλα,το μεσημερι κανονικα και τα παντα απεχοντας λιγο απο τηγανιτα και το βραδακι κορν φλεικς,η κοτοπουλο με σαλατα η γιαουρτι με φρουτακι.Σηκωθηκα ομως απο τον καναπε μου και αρχισα να χρησιμοποιω τα οργανα γυμναστικης που ειχα σπιτι και χρονια σκονιζοτανε. Κανω το πρωι 1 ωρα στεπ και το απογευμα 45 λεπτα ποδηλατο και 2 σετ κοιλιακων.Ειμαι ανεργη τελευταια και καθως δεν εχω λεφτα να παω γυμναστηριο ειναι και αυτο μια απασχοληση.Επισης εχω αρχισει και περπαταω τα βραδια .Μου κανει πολυ καλο η γυμναστικη καθως και η διαθεση μου φτιαχνει και λογω ανεργιας η μερα περναει ευκολοτερα,και το δυσκολο χωρισμο που ειχα τον αντιμετωπισα πιο αισιοδοξα..και εκοψα και το ηρεμιστικουλι που επαιρνα που και που για τις αυπνιες.Στοχος μου ειναι να φτασω τα 60-58 κιλα και σημερα μπαινοντας σε παλιο μου τζιν εχω καθε διαθεση να συνεχισω την προσπαθεια μου:)
YS-Eχω κοψει επισης αναψυκτικα ,αλκοολ,αλλα μια φορα την εβδομαδα τρωω ενα γλυκακι και καθε σαββατο βραδυ βρωμικο(γυρο-πιτσα-κρεπα) η ταβερνα:spin:
Τι να κανω οι παλιες κακες συνηθειες δεν κοβονται ολες:spin:
δεν θελω μετριοφροσυνες...η επιτυχια σου ειναι μεγαλη , οχι μικρη.. πλακα κανεις τοσα κιλα μεσα σε ενα μηνα? και γυμναστικη και σωστη διατροφη? και ολα αυτα μεσα στο καλοκαιρι.. δεν ξερω για σας εγω το καλοκαιρι δεν μπορω με τιποτα να κανω διαιτα... ενα πολυ μεγαλο μπραβο απο μενα καλη μου :tumble::thumbup: