Θα ηθελα να μ πειτε την γνωμη σας στο θεμα της σχεσεις μου με τον πατερα μου. ΑπΟ πολυ μικρη ηταν υπερπροστατευτικος μαζι μου παντα μου τα ειχε ολα ετημα κλπ και σε σημειο πλεον να νιωθω ανικανει να ανταπεξελθω μεσα στην κοινωνια μονη χωρις την βοηθεια των γονιων μου.Πυστευω οτι η υπερβολικη αγαπη του αλλα και της μανας μου (η μανα μ δεν ηταν τοσο προστατευτικη σε λογικα πλαισια) οτι μου κανε κακο τελικα.Κ αι ενα αλλο θεμα ειναι οτι οτι κιαν κανω πρεπει να με παρατηρει να με κρινει και γενικα να ασχολιτε ολη μερα μαζι μου.Επισης εχχω παρατηρισει οτι οταν ειναι μεσα σε κοσμο τον πιανει πανικος να το πω.Ειμαι σιγουρη οτι εχει αγοραφοβια και εχει τασεις φυγης μεσα στον κοσμο.τελευταια ομως μαλωνουμε λιγακι γιατι με ενοχλει που συνεχεια με επιβλεπει τι κανω αν το κανω σωστα κ γιατι λες και ειμαι μωρο κασι συνεχεια γρινιαζει πτι τπτ δεν κανω σωστα κ οτι πρεπει να ειμαι σαν ρομποτ σχετικα με το παιδι να μην ασχολουμε κα8ολου με τον εαυτο αλλα μονο με το παιδι τον γιο μου.Με στεναχωρει που εμ φερνει σε σημειο να του φερομαι μερικες φορες ασχημα αλλα ρε παιδια κοντευω 30 και κανει λες και ειμαι 10 χρονων δεν μ χει εμπιστοσινη σε τπτ και ειδικα οταν με δει με αντρα να μιλαω πα8ενει λολα γιατι ειχε κακη εμπειρια η αλη8εια ειναι με τους αγαπητικους μου.οποτε ειχα δεσμο τα εκανα σαλατα και παντα ετρεχε να με στιριξει κλπ αλλα μια ζψη 8α πρεπει να μεινω γεροντοκορη για χαρη του και κατω απο την αυστηρη επιβλεψη του?εχω μηπως αδικο?
οσο για τα φανερα ορθωγραφικα λαθη ειναι για τον λογο οτι ο πατερας μου ταν με δει να κανω τσατ νευριαζει και γιαυτο γραφω γρηγορα και απροσεκτα γιατι δεν εχω ορεξη να τον ακουω