Θέλω την βοήθεια σας για την κοπέλα μου
Γεια σας,ονομάζομαι Μιχάλης και είμαι απο Θεσσαλονίκη.
Δεν είμαι βουλιμικός αλλά είναι η κοπέλα μου από την εφηβεία της περίπου,τώρα είναι 25 αλλα κάνει εμετούς απο τα 15.
Ενώ το έχει παραδεχτεί το πρόβλημα,ενώ πάει σε ψυχολόγο,και εμείς οι δικοί της άνθρωποι το παλεύουμε και την στηρίζουμε,εγώ ανησυχώ γιατί είμαστε κοντά 4 χρόνια και δεν έχει σταματήσει.
Φοβάμαι γιαυτήν,εγώ το έμαθα τα τελευταία 3 χρόνια.
Έχω μερικές απορίες,οι βουλιμικοί άνθρωποι κρύβονται και έχουν ενοχικές σκέψεις,έχω σκεφτεί κάποια στιγμή να την παρακολουθήσω και να την πιάσω στα πράσα όταν θα κάνει εμετό,να την κάνω να με δει ότι θα την δω.
θα έχει κάποιο αποτέλεσμα?Προσπάθησα να την κάνω να με παίρνει τηλ να μου πει ίσως ότι ώρα και να της έρθει να κάνει εμετό να με ειδοποιεί,αλλά δεν το κάνει,δεν θέλει λέει ότι κανείς βουλιμικός δεν το κάνει,είναι κάτι που είναι πάνω από τις δυνάμεις τις να κάνει.
Τα έχω πάρει με την βουλιμία της,την νιώθω σαν εχθρό μου,αλλά νιώθω ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να την θεραπεύσω και αισθάνομαι αδύνατος,τι άλλες μέθοδοι υπάρχουν που έχετε δοκιμάσει σε δικούς σας ανθρώπους?
Εγώ μάλλον το επόμενο εξάμηνο θα λείπω για δουλειά εκτός θεσσαλονίκης και φοβάμαι να την αφήσω μόνη γιατί ξέρω ότι στην κάθε στενοχώρια της ή σε κάθε τι στραβό θα ορμήξει στον εμετό.
Κατα τα άλλα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι με σημαντικές προσωπικές επιτυχίες σε σπουδές και στην δουλειά της και θεωρητικά δεν θα έπρεπε να αισθάνεται άσχημα με τον εαυτό της.
Υπάρχει περίπτωση να κάνω έναν βουλιμικό άνθρωπο να με εμπιστευτεί σε αυτόν τον τομέα και όταν είναι να ξεράσει να με πάρει τηλέφωνο ή έστω να με ειδοποιεί όταν είναι να το κάνει?Γίνεται?
Η αγάπη και το προσωπικό ενδιαφέρον μπορεί να νικήσει την βουλιμία?
Μιχάλης