Το μπαλόνάκι μου κι εγώ..
Αρχίζω αυτό το θέμα για να σας περιγράψω την εμπειρία μου με το γαστρικο μπαλονι και μπορειτε να ακολουθειτε την πορεια μου.
Την Δευτερα μπήκα στη Βιοκλινικη για να το βαλω. Έκανα πρωτα οοο,τι εξετασεις υπηρχαν και κατα τις 12 με πηραν μεσα. Το επομενο που θυμαμαι ειναι να ξυπναω και να μου χαϊδευουν τα μαλλια. Μου ειπαν μετα οτι το στομαχι ηταν μικρο και πολυ υγιες οποτε δεν το γεμισαν ολο. Εχω και φωτογραφιες καθολη τη διαρκεια, μπορω να τις ανεβασω.
Μολις συνηλθα απο τη ναρκωση το πρωτο που ενιωσα ηταν σκασμενη απο το φαι. Λες και ειχα φαει μισο ταψι παστιτσιο και το ρευομουν συνεχως. Με αφησαν για την υπολοιπη μερα να πιω μισο φλυτζανι χαμομηλι. Ακομα και σημερα θυμαμαι τη διψα μου, αν και με ενυδατωναν συνεχεια με ορους.
Απο την επομενη περιμενα να τα χειροτερα. Κι ομως, το μονο που ενιωσα και νιωθω μεχρι και σημερα ηταν κραμπες. Στο στομαχι και στην πλατη. Δεν εκανα ουτε ενα εμετο, μονο λιγο υγρα οταν την Τριτη επλυνα τα δοντια μου.
Τριτη, Τεταρτη τραφηκα με ζωμο κοτοπουλου και χαμομηλι χωρις να νιωθω την παραμικρη πεινα ή ορεξη για φαγητο.
Σημερα Πέμπτη, ζωμο με φιδε και ενα ζελε. Προσπαθω αυτη τη στιγμη που γραφω να φαω και ενα δευτερο ζελε αλλα δεν παει κατω. Μαλλον ηπια αρκετο νερο. Αυριο το μενου εχει πουρε, ελπιζω να τον ανεχτω καλα, θα το ριξω εξω.
Ο,τι αποριες εχετε μπορειτε να με ρωτησετε.