please!οι εμπειρες να δωσουν τα φωτα τους
καλησπερα...ειμαι 1.70 και 75 κιλα μετα απο πολλα υπερφαγικα επεισοδια (εμετο δεν εκανα ποτε,το εχω προσπαθησει αλλα ειναι αδυνατον ευτυχως ή δυστυχως...)μετα απο dukan που ακολουθησα ,ποτε ολοκληρωμενη ...προεκυψαν χαλια εξετασεις αιματος και πολυκυστικες .....η ψυχολογια ειναι τοσο χαλια σε σημεια να σκεφτομαι παλι την αυτοκτονια...λεφτα για εξοδους δεν υπαρχουν αλλα και να υπηρχαν δεν κουνιεμαι ρουπι ετσι οπως εχω γινει....το σοκ ειναι τεραστιο αφου ειχα φτασει τα 61 κιλα μεσα στο καλοκαιρι και μεσα σε 1 μηνα εφτασα τοσα κιλα παλι.....δεν ζω κι αυτο ειναι ο μεγαλος μου καημος....θελω να φτασω τα 59 (και με τα 65 θα πεταγα στην κατασταση μου.....) τα μαλλια μου ηταν παρομοια με λιονταριου και ξαφνικα βλεπω τρομερα λεπτη την τριχα με ελαφριες αραιωσεις,η ακμη καθημερινα σε προσωπο ,στερνο και πλατη ,ενω η τριχοφυια με αποτελειωνει (αν και ειναι το λιγοτερο αυτο).....δεν χωραω στα ρουχα μου ,καθομαι μεσα και περιμενω να αδυνατισω ....ο θεος ξερεις πως.... ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ................... ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.......ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ Κ ΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΣΤΩ ΠΑΡΟΔΙΚΟ......ΕΧΩ ΑΠΕΠΛΙΣΤΕΙ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΚΙΛΑ ΜΕΙΟΝ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ....ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ....δεν εχω λεφτα ουτε για διαιτολογο ,ουτε για ψυχιατρο.......ειναι σοβαρο ,ζηταω την κατανοηση σας μονο κ συμβουλες.... ξαναλεω οτι δεν μαπασχολει να ξαναπαρω τα κιλα αρκει να ειμαι οσο το δυνατον λιγοτερα κιλα σε 2 βδομαδες.....ειμαι πολυ σοβαρο το ζητημα....