Quote:
Originally posted by Ciciliana
Θέλουμε να είμαστε αδύνατοι γιατί είμαστε ανασφαλείς (δε μιλάω όταν κάποιος χάνει κιλά για πρόβλημα υγείας, αλλά για λόγους αισθητικής, καλαισθησίας!) , γιατί έχουμε χαμηλή αυτοπεποίθηση- ή - αυτοεκτίμηση, γιατί νομίζουμε οτι θα έχουμε σχέση με 5-10 κιλά λιγότερο, γιατί νομίζουμε πως ΜΟΝΟ αν αδυνατίσουμε θα γίνουμε αποδεκτοί σε αυτούς που θέλουμε να μας αποδεκτούν!
Δε γίνεσαι αποδεκτός όταν αλλάζεις τον εαυτό σου για τους άλλους, για τη μάζα! γινόμαστε αδύνατες και μετά όταν μας τη πέφτει κάποιος τον κοιτάμε υπεροπτικά κ λέμε απο μέσα μας οτι μας αξίζει κάτι καλύτερο τωρα που είμαστε "κορμάρες" ΕΛΕΟΣ δηλαδη!!
Δε λέω να κοιτάμε την υγεία μας, να αθλούμαστε για να έχουμε μια φυσική κατάσταση! Αλλά πλέον μας έχουν γ@μ...ει τον εγκέφαλο!! Πρέπει να χωρέσουμε σε αυτό το κωλόστενο τζίν! πρέπει να χωράμε στο κολλητό μίνι φόρεμα (που παρεπιπτόντως μας κάνει τσούλες του κερατά!! κ γι'αυτό τρυγηρνάνε οι άντρες γύρω σαν τα σκυλιά ξερογλύφοντας , και μετά τους λέμε και λυγούρια!).
Η γυναίκα σήμερα και τι δε κάνει για την εμφάνιση! Θέλει να είναι αδύνατη, αλλά να έχει και κώλο, να έχει όμως και βυζιά! Αποζητούν την επιβεβαίωση και την αποδοχή μέσω της "συντροφιάς", ότι κι αν σημαίνει συντροφιά για τον καθένα!
Η αλήθεια είναι οτι ίσως να τα λέω υπερβολικά, ίσως είμαι συγχισμένη, έχω όμως φτάσει σε προσωπικό επίπεδο στα όριά μου περι των κιλών και της εμφάνισης. Ζούμε για τα κιλά, πόσο με θλίβει!! Δε κοιτάμε τι πραγματικά θέλουμε! Σκεφτόμαστε τι θα πεί ο άλλος, αν θα μας πεί οτι παχύναμε, και σιγά τα αυγά(!) ο καθένας κάνει αυτό που γουστάρει, τι κι αν είμαι στρουμπουλή, τι κι αν έχω πεσμένο στήθος, τι κι αν εχω περισσότερη κοιλιά, ή ψωμάκια, ή αν εχω στρουμπουλό πρόσωπο!
Όλοι είμαστε ξεχωριστοί, έχουμε προσωπικότητα και αν μας αγαπήσουμε αυτό θα βγεί και θα το νιώσουμε! Θα ήθελα πραγματικά να το νιώθαμε ΟΛΟΙ αυτό, αυτό θα μας έκανε πιο ευτυχισμένους και όχι το αδύνατο σώμα!!!
Σόρρυ που είπα πολλά! εκτός του ότι ήθελα να τα πώ, θα ήθελα κι εγώ να ξεκολλήσω με τα κιλά. Είμαι υγιής, οκ εχω λίγη κοιλίτσα, λίγο ψωμάκια, και σιγά! Θα προσπαθήσω να με αγαπήσω.
Όλα αυτά τα λέω με αφορμή την αδερφή μου, επειδή το τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει και πιστεύει όσα έγραψα παραπάνω. Με έχουν επηρεάσει θετικά οι απόψεις της. Δεν έχει σημασία αν είναι αδύνατη, χοντή, κανονική, είναι όμως υγιής και νιώθει καλά με αυτό που είναι.
Προσυπογράφω.