Καλησπέρα σας...!Νέο μέλος....
Καλησπέρα σας... όπως καταλάβατε και απο τον τίτλο είμαι καινούριο μέλος στην παρέα σας, αν και σας διαβάζω από καιρό για να παίρνω δύναμη....!!
Η ιστορία μου εν ολίγοις.... είμαι 28 χρονών και απο τα 16 μου είμαι σε συνεχείς δίαιτες..... και τα κιλά μου ασανσέρ, μια πάνω ...μια κάτω.Παλιότερα έκανα συγκεκριμένες δίαιτες....atkins,dukan κτλ είχα πείσμα και έφτανα κάθε φορά στον στόχο.Όμως σε περιόδους στεναχώριας , άγχους κτλ ξεσπούσα στο ακαταλόγιστο φαγητό και έφτανα στα παλιά μου κιλά ίσως και παραπάνω!!
Αυτή την φορά αποφάσισα να μην κάνω μια συγκεκριμένη δίαιτα αλλά να προσπαθήσω να τρώω πιο υγιεινά και σε μικρότερες ποσότητες...μέχρι εδώ τα κατάφερα καλά(δεν έχω πετύχει τον στόχο...) αλλά τις τελευταίες μέρες, λόγω κάποιων καταστάσεων και υπερβολικού άγχους έχω απογοητευτεί και θέλω να πέσω με τα μούτρα στο φαγητό...τον πιο γνώριμο δρόμο!!Η αλήθεια είναι οτι 3-4 μέρες μεχρι το απόγευμα κρατιέμαι ......αλλά το βράδυ τρώω οτι βρισκω μπροστα μου και τρώγεται με αποτελεσμα να πονάει το στομάχι και να νοιώθω τύψεις ....αλλά την άλλη μέρα τα ίδια ... και από την άλλη σκέφτομαι τόσους μήνες προσπάθειας να μην πάει ο κόπος μου χαμένος....!!
Εσείς πως ξεπερνάτε αυτή την "κρίση λαιμαργίας και απογοήτευσης";; Υπάρχει άραγε κάποιος τρόπος ή κάποιο μυστικό;;
Συγνώμη αν σας κούρασα και ευχαριστώ εκ των προτέρων!!