Καλησπέρα σας. Νεο μέλος και εγώ.
Καλώς σας βρήκα. Η αλήθεια είναι οτι μπορεί τώρα να έκανα εγγραφή στο forum σας αλλα πολλές φορές είχα ψάξει και είχα βρει πολλές πληροφορίες που αναζητούσα.
Λίγα λόγια για μένα. Είμαι 30 χρονών και αρκετά κιλά πάνω απο το κανονικό. Δυστυχώς έχω κάποια προβλήματα υγείας όπως υπόθυρεοειδισμό (σύνδρομο Hashimoto) , σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών και σιδεροπενική αναιμία.
Προσπαθώ για παιδάκι εδώ και 2 χρόνια αλλά δυστυχώς τίποτα. Ο κύκλος μου είναι εντελώς άστατος και ωορρηξία δεν νομίζω να υπάρχει. Ο αυστηρός πρώην γυναικολόγος μου όταν του ζήτησα την βοήθεια του έκεινος μου το αρνήθηκε λέγοντας μου ότι αν δέν χάσω 20 κιλά το λιγότερο δεν με αναλαμβάνει να με βοηθήσει να μείνω έγκυος :sniffle: μου πήρε 50 ε χωρίς απόδειξη και χωρίς να με εξετάσει και έφυγα με μάτια δακρυσμένα.
Προσπαθώ εδώ και 4 εβδομάδες με δίαιτα απο μονη μου και έχω χάσει μόνο 4 κιλά, λίγα αν σκευτείτε ότι έχω να χάσω πολλά. Δεν νομίζω οτι θα τα καταφέρω. Το μόνο που μου δίνει δύναμη είναι η ίδεα οτι μπορεί να μείνω εγκυος κάποια στιγμή.
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.....